Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy gyakran megszakad az internet? Valahogy meg lehet oldani?

Figyelt kérdés
Most windows7 van a gépemen. Régebben Ubuntu alatt nem volt ilyen gondom.
2012. ápr. 3. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:

" Mi lehet az oka annak, hogy gyakran megszakad az internet? "

csak találgatni lehetne,így ennyi infóból

2012. ápr. 3. 16:16
 2/5 k.lau13 ***** válasza:

pfff... szerinted ezt így ki tudja megmondani neked?

Oké, win7. De milyen netszolgáltató? "Megszakad", ezt úgy érted, hogy egyszerűen leáll a net, lefagy, vagy csak lassú? Milyen programokat használsz még, vagy szoktál letölteni valamit, vagy egyáltalán, utoljára mikor volt újratelepítve a gép? Esetleg gondolsz-e valamire, ami az oka lehet? Ilyenek.

Oké, mondjuk lehet gáz net szolgáltatóval, de lehet hogy éppen töltesz le valamit, amit nem bír el a gép, ami mondjuk win7-nél már elég ritka... Vagy lehet egyszerűen vírusos is, és még nagyon sok minden lehet. Kicsit konkrétabb infot kaphatnánk? :D

2012. ápr. 3. 16:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Firefox használat közben történik, hogy megszakad az internet. Utána rövid idő múlva helyreáll az internet. Antivírus van a gépen, több online antivírussal ellenőriztem, a rendszer tiszta.

Nem azt kértem, hogy megjósoljátok, hogy mi lehet az oka. Csak arra voltam kíváncsi, hogy milyen irányban kutassam a baj okát.

2012. ápr. 3. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet meg van törve a valamelyik kábel, egy egy megszakadásnál nézd a modemed villogóit (így már szűkítheted a problémát)
2012. ápr. 3. 19:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végigmozgattam a kábelt, nem szakadt meg az internet. Frissítettem a hálózati kártya driverét. Egyenlőre nincs gond. :)
2012. ápr. 3. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!