Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudok úgy személyt...

Hogy tudok úgy személyt tiltani FB-on hogy ne törlődjön ki az ismerősin közül?

Figyelt kérdés
tehát hogy tudom lekorlátozni h ne lásson semmit az adatlapomból ,vagy csak annyit mint egy ismeretlen viszont ne is kelljen kitörölni ?
2012. márc. 27. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen megoldás nincs. Fel vannak osztva körökre a tagok, és azt tudod szabályozni, hogy csak ismerős láthasson valamit, vagy ismerős ismerőse, mindenki, vagy senki. Ha egy embert akarsz kiemelni egy körből, őt a letiltás funkcióval lehet, és mivel ez adott, más megoldást nem kínálnak. A letiltás során viszont megszakad a kapcsolat, és nem lehet egymást elérni.
2012. márc. 27. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is van ilyen személyem. Én így állítottam be,

"Adatvédelmi beállítások" ott az "egyéni beállítások" és ott olvasható a "letiltott személyek és alkalmazások" Oda klikk és megadod a nevét és letiltod. Remélem segítettem)

2012. márc. 27. 21:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! a lényeg az lenne hogy az üzenőfalamat ne lássa, és ha feltöltök képet azt se ..vagyis max csak alapinfókat !! Ezt lehet ??
2012. márc. 27. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Én akit letiltottam szerintem, illetve bízok benne, hogy semmit sem lát rólam, pont ez lenne a tiltás lényege..Max a főlapot látja..Üzenőfalat, fényképeket semmit sem.
2012. márc. 27. 21:58
 5/5 anonim válasza:
Az adatvédelmi beállításoknál a "Control Your Default Privacy" résznél az "egyéni" -t választod és beírod az ismerősöd nevét. Üzenőfali bejegyzésnél balra az "elküld" gomb mellett szintén ott van ,hogy "egyéni", itt is hasonlóképpen állíthatod be.
2012. ápr. 13. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!