Mi lehet a baj a Chrome-val? Hibaüzenetet ír ki
Ezt írja ki először: Kivétel (ismeretlen szoftverkivétel (0xc06d007e) történt az alkalmazásban a következő helyen: 0x7c812afb
Aztán: Azt alkalmazást nem sikerült elindítani mert a WINHTTP.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Szóval szedjem le újra a Chromeot? ÉS akkor biztosan működni fog? Vagy máshogy is meg lehet oldani a problémát?
Egyébként délután 4-kor még működött, most van 6 óra közötte meg senki nem nyúlkált bele.
:S
de mondom nekem 4-kor működött, aztán csak anyám volt a gépnél de ő meg Firefoxot használ, és nem nyitott meg semmit a Chromeban, meg amúgy se tudja kezelni a Chromeot
Google Chrome, megnéztem, az enyém 17.0963.79 változat. Nincs semmi baja, működik.
Először töröld le mindenhonnan, aztán próbáld meg azt telepiteni, amelyikkel nem jön le automatikusan a Google Föld is. Nekem ez okozta a gondot.
Itt a jó link: [link]
Google Eart nekem is lejött vele (vagyis az Earthel jött le a Chrome :D ) de semmi gond nem volt egyikkel se
de kösz, ment a zöld :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!