Miért tűntek el a mentett jelszavak a Chrome-ból?
Figyelt kérdés
A Gmailnél eddig csak a felhasználónevemet kellett kiválasztanom a listából, a jelszót beírta a gép. Most nem ír be semmit, minden alkalommal nekem kell bepötyögnöm.
Egy másik, hasonló levelezőnél, a Postafiók.hu-nál ugyanígy "elfelejtette", csak annyi a különbség, hogy a bejelentkezéskor egy pillanatra előugrik a jelszó mentését felkínáló párbeszéddoboz, de mielőtt bármit is tudnék kattintani, eltűnik.
Nézegettem a Chrome beállításai között a jelszavak kezelése opciót, de nem lettem okosabb. Valaki tudna segíteni?
2012. márc. 23. 10:06
1/2 anonim válasza:
Kedves kérdező. Olvasd át alaposan ezt a súgót, itt minden le van írva,mit, hogyan kell csinálni. Én sem írnám másként:) szia, üdv.
2/2 A kérdező kommentje:
Természetesen elolvastam, de mivel ott nem kaptam választ a kérdésemre (nem is érinti a témát), azért írtam ide.
2012. márc. 23. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!