Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Chrome-ba hogy működik ez a...

Bitangjó kérdése:

Chrome-ba hogy működik ez a WebGL izé? (többi lent)

Figyelt kérdés
Volt pár játék amit nem indított el mert ez a WebGL szarság kellett volna neki. Hogy lehet ezt megoldani h működjön? Windows Vista-t és 7-et írtak neki porharveren, akkor XP-n egyáltalán nem megy?
2012. márc. 18. 19:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Google Chrome - A WebGL-támogatás a Chrome 9-től kezdve engedélyezve van minden megfelelő grafikus kártyával és friss driverekkel rendelkező platformon.[5][6]

[link]

2012. márc. 18. 21:14
 2/12 anonim ***** válasza:

Ez alapból támogatott, és nekem nem is volt vele gondom.

Lehetséges probléma:

-videokártya nem támogatott

-videokártya driver nem kezeli a WebGL-t

-Windows XP felől vannak kétségeim, hogy az arra írt driverek jók

Milyen a videokártyád?

2012. márc. 18. 21:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha integrált grafikai kártya van a gépedben, nem volt frissitve a drivre, ráadásul nem sok a memória, akkor nem fog működni. Nem az a gond, hogy XP.
2012. márc. 18. 21:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem 1 GB memóriával és integrált videókártyával (két magú procis gép) a Chrome-ba letöltött MediaPlus kiegészítővel lassan ugyan, de működik. Op. rendszer: XP.
2012. márc. 18. 21:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Ati x1650-em van és xp. Akkor lehet h csak driver probléma. Majd keresek drivert és megpróbálom. Köszi.
2012. márc. 18. 22:12
 6/12 anonim ***** válasza:
x1650. Apámnak is az van, és szépen mennek WebGL-es alkalmazások. Ő Windows7-et használ. Neki sem volt jó addig, amíg nem lett feltéve az AMD oldaláról a driver. A Windows ha fel is ismeri a kártyát, ilyen "többlet szolgáltatásokhoz" nem nyújt támogatást. És régi ATI/AMD driver sem. Ha frissíted, jó lehet.
2012. márc. 18. 22:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Elég egy újabb Catalyst drivert feltenni?
2012. márc. 19. 10:57
 8/12 A kérdező kommentje:
Kedves 6. Tudnál esetleg segíteni egy linkkel mert amd oldalról szedtem le egy ilyen automatikusan felismerő és telepítő programot, ami azt írta h a legújabb driver van fent nekem. Ez még egy 2010es Catalyst :S Valami ötlet?
2012. márc. 19. 11:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal a driverrel mennie kell. Azonban Chrome 10-től ezeket a GPU-kat feketelistára helyezték, ami azt jelenti, nem lehet alap helyzetben a WebGL-t használni alatta.

De a Chrome-ban egyben van lehetőség ennek a feketelistának a kihagyására

Elvileg a parancsikonnál a cél sorban a végére kellene írni: --ignore-gpu-blacklist

Ez elvileg kiiktatja a feketelistát. Mi a driver pontos verziószáma?

Pár hasznos link: [link]

[link]

2012. márc. 19. 13:45
 10/12 A kérdező kommentje:
Catalyst 10.2 van fent nekem és erre írta h ez a legújabb.
2012. márc. 19. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!