Lefagyott a Chrome-om, bezártam é azóta nem működik rendesen. Mit tehetek?
Az utóbbi hónapokban többször lefagyott és/vagy összeomlottak az oldalak. Legutóbb is lefagyott így muszáj volt a feladatkezelővel bezárnom a böngészőt. Ez után az újraindításainál a témámat nem jeleníti meg, visszaállt az alapra, és semmilyen beállításomat nem ment. Minden eddigi mentett, csillagozott oldalam megmaradt, de új könyvjelzőt nem jegyez meg, sem azt a beállítást, hogy az előzőleg bezárt ablakok jelenjenek meg. Az "előzőleg bezárt ablakok"-funkció is rossz, de a leggyakrabban használt oldalak megmaradtak. Ez a legfrissebb verziója, és már napok óta ezt csinálja.
Indításkor ezt a hibaüzenetet kapom tőle: "A beállításait nem sikerült olvasni.
Egyes funkciókat esetleg nem ér el, és a beállításaiban végrehajtott módosításokat nem menti a rendszer."
Mit tegyek?
Szeretnék új operációs rendszert feltenni. Mivel tudom átmenteni a Chrome adatait?
Ezzel az "egész chrome mappáját" átmásolom? Mert ezek a könyvjelzők csak. Vagy egyáltalán érdemes az egészet valahogy átmásolni és újra azt használni?
Egyáltalán ez lehetséges? Úgy tudom, hogy a windowsnak ígyis-úgyis telepítenie kell. Akkor minek az egészet átmásolni?
Szia!
Amikor törlöd a programok közül, akkor megkérdezi, hogy mindent törölni akarsz-e vagy a tárolt adatait nem. Nem tudom már, hogy minek nevezi, de mindenképpen megkérdezi, hogy mindent törölni akarsz-e. És arra kell rányomni, hogy igen. Próbáld meg így. Nekem ez működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!