A facebook-on bejelölt egy külföldi ismeretlen. Feltörte a profilomat?
Figyelt kérdés
Egy olaszországban élő külföldi ismerősnek jelölt. Vigyázni kell az ilyenekkel? Nyugodtan visszaigazolhatom, hogy ismerem?2012. márc. 18. 02:07
1/5 anonim válasza:
Ez szerintem még nem jelenti azt, hogy feltörték volna, de hát ha egyszer azt sem tudod ki az, akkor minek jelölnéd vissza?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem azért, hogy még több ismerősöm legyen, hanem, hogy kíváncsi vagyok, hogy a külföldiek mit írogatnak egymásnak. Egyébként sem ír nekem, volt már ilyen más külföldivel is.
2012. márc. 18. 02:17
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy veszélyes-e, én már jelöltem vissza külföldit, de nem vettem észre semmit, hogy baj lenne, viszont marhára nem értem, hogy minek jelölnek be vadidegenek a világ másik feléről, ha nem írnak üzenetet. És én se tudom, hogy miről szoktak beszélgetni. :)
4/5 anonim válasza:
Én is visszaigazoltam több külföldit, valakit egyáltalán nem ismertem, valakit csak Youtube-ról, vagy egyéb helyről, semmi veszélyt nem jelent.
5/5 anonim válasza:
"A facebook-on bejelölt egy külföldi ismeretlen."
Van ilyen.
" Feltörte a profilomat?"
Ja, biztosan, gondolom a neved is titkos és a bejelölésedhez pedig legalább 10 év hacker iskola kell.
"Egy olaszországban élő külföldi ismerősnek jelölt."
Gondolom ahhoz volt kedve vagy összekevert valakivel.
" Vigyázni kell az ilyenekkel?"
Gondolod hogy kárt tenne benned?
"Nyugodtan visszaigazolhatom, hogy ismerem?"
Miért, ismered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!