Milyen tapasztalatotok van a külföldi online rendelésről?
Figyelt kérdés
Az alábbi oldalról szeretnék rendelni, konkrétan Japán órákat.
Biztonságos, kell fizetni valamilyen jutalékot a házhoz szállításkor.
Szeretném ha valaki pár mondatban összefoglalná hogyan is zajlik ez.
(Ha tudtok más oldalt, ahonnan japán órákat lehet rendelni nagy tételben viszonylag olcsón bátran linkeljétek be őket)
2012. márc. 16. 09:38
1/5 anonim válasza:
Egy dologra felhívom a figyelmedet,nincs az árban benne a vám.Ha az Union kívülről rendelsz az vámköteles és ha megbukik a vámellenőrzésen addig nem jutsz hozzá amíg ki nem fizeted a vámot ami általában a rendelt áru összegének a 35%-a.Ha szerencséd van simán kihozza a posta.Olyantól ne rendelj aki nem tünteti fel a szállítási költséget (dhl-tnt...)
2/5 A kérdező kommentje:
Az ingyenes szállítás mellett akarom lerakni a voksom.
Ilyenkor mi a helyzet a vámmal?
2012. márc. 16. 09:56
3/5 macintosh válasza:
Azért, mert az eladó lenyeli a szállítási költséget nem befolyásolja ez a Magyar hatóságot, hogy leszedje rólad a vámot. Gondolom PayPal-on keresztül rendelsz? Ha nem akkor sürgôsen csinálj egy PayPal számlát és csak olyantól rendelj akinél lehet használni. Ez biztosítja, hogy nem fog elveszni a pénzed, ha valami gáz van. Én is így rendeltem Hong-Kong ból pl. MP5 lejátszót. Az elsô szépen megérkezett és jól mûködik, ezután rendeltünk még egyet, de az rossz volt. Vissza kellett küldeni egy angliai címre és vissza adták a gép árát, igaz a postát azt buktuk, de legalább nem volt teljes ráfizetés. Ez a PayPal, mivel az eladó csak akkor kapja meg a pénzét, ha minden rendben van. Ha tudod mindezt akkor bocs, hogy leírtam.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, köszönöm s hasznos válaszokat.
Egyszóval "ingyen posta" mellett is fizetni kell a vám költségét nem uniós tagországból rendelés esetén?
2012. márc. 17. 17:35
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!