Mondanátok jó külföldi oldalakat, ahonnan olcsóbban lehet SSD-t rendelni?
Szeretnék már egy SSD-t a laptopomba, az ebay-en főleg használtak vannak, de engem konkrétan ilyen USA-beli, vagy más külföldi netes oldalak érdekelnének, ahonnan a tengerentúlra is kiszállítanak.
Tudom, nem jó, kategória, de még az utazás és a pénzügyek kategória volt.
Miért rendelnél külföldről? És ha nem jó, mit csinálsz?
Annyival olcsóbb, hogy megéri vesződni vele?
Kedves Kérdező!
Normális kérdést tettél fel, normálisan kérdeztem rá.
Megéri vesződni vele? Szerinted megéri, pláne, hogy 20-assal olcsóbban hozzájutsz. Ok.
Az én kérdésem hozzád az, hogy ha mégsem jó, mit tudsz tenni? Visszaviszik a saját költségükön és cserélik? Esetleg itthon is érvényesíteni tudod a jótállást? Egyáltalán mennyit adnak rá, ha pl, usából rendeled?
Hát nem igaz, hogy egy egyszerű kérdésre nem lehet válaszolni (ha tegyük fel, tudják a választ)...
Te most komolyan ennyire felizgattad magad ezen?..xd...-.-
Egyébként meg nem csak 20.000-es különbségek vannak, előtte szét kéne nézned. Pl. itthon egy 250 GB-s SSD 250.000, usa 150.000, nyilván nem rendelem ezt, de érthető. Vagy nem? :O :O ...-.-
Jó reggelt !
nyugi..
Nem kell egy kérdés miatt összeveszni...
Hihetetlen vagy. Én azért kérdeztem vissza, mert érdekel. Nincs ebben semmi provokáció, nem húztam fel magam.
Azt már tisztáztuk, hogy beszerzési ár tekintetében megéri, de a többi kérdésemre tudod a választ? Mert tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy kerül-e valaki hátrányba, ha kintről rendel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!