Morzsa kérdése:
Hogyan deríthetném ki, hogy ki írt nekem facebookon levelet?
Figyelt kérdés
Kaptam egy illetőtől egy levelet,melyben leakar beszélni a kiszemelt pasiról,mert hogy állítólag több vasat tart a tűzben,és engem megakar óvni a csalódástól.Valószínű kamu névvel van regizve,és kép sincs feltöltve.Ki lehet valahogyan deríteni,hogy kitől jöhetett a levél?2012. márc. 17. 21:13
1/6 anonim válasza:
hát, ha komolyabb lenne az ügy (valami bűncselekmény), le lehetne nyomozni, de ilyen esetben nem
2/6 anonim válasza:
Nem. Nincs kiindulási alapod, hogy honnan kezdj el keresni. Hacsak nem ráismersz valakinek a stílusára.
3/6 A kérdező kommentje:
Bűncselekményig valószínű nem fajulnak el a dolgok.De azért mégis csak jó lenne tudni,hogy kit érdekel ennyire a magánéletem.
2012. márc. 17. 21:23
4/6 anonim válasza:
1. Nézd meg, van-e közös ismerősötök
2. Ha igen, kérdezősködj okosan.
3. Ha nem lenne, nézd meg az ő ismerőseit, hátha azoknak vannak veled közös ismerősei.
Ennél többet nem tudsz tenni.
5/6 A kérdező kommentje:
Összesen 3 ismerőse van,de egyiket sem ismerem,nem is a környezetünkből valók.Ezek biztos olyan emberek akik azért jelölték vissza,hogy egyel több ismerősük legyen.Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 18. 07:24
6/6 anonim válasza:
IP cím alapján is tudsz 'nyomozni'. Hogy honnan jött a levél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!