A facebookon miért nem lehet egyszerre több képet törölni?
Figyelt kérdés
Az albumomba véletlenül triplán töltöttem fel a képeket de mivel 200-al többre sikerült egyesével nagyon nehéz lenne törölni.. Próbáltam az album szerkesztésére menni és úgy többet kijelölve törölni de azt írja hogy hiba. Mit csináljak?2012. márc. 17. 09:31
1/5 vagyokakilehetek válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Nem az egész albumot szeretném törölni,hanem néhány képet csak amelyik triplán van.. lehet én fogalmaztam rosszul, de hiába jelölöm ki akkor is azt írja hogy hiba.. próbáltam már áthelyezést is.. de arra is hibát ír. :(
2012. márc. 17. 16:39
4/5 vagyokakilehetek válasza:
a kapott linken ott van mellette a fényképek szerkesztése arra klikk. ott lehet egyesével bejelölni mit akarsz törölni, és a legalján utána ott lesz hogy változások mentése. nekem sikerült többet is törölni egyszerre.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszoltál de csak nem sikerül .. mindenféleképpen azt írja ki hogy hiba :(
2012. márc. 17. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!