Hogyan tudok letölteni erről az oldalról?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy oldal, ahol sok olyan sorozatot megtaláltam, ami nincs fenn más oldalakon. Az a bökkenő, hogy hiába próbálkoztam, nem megy a letöltés erről az oldalról, pedig sokan használják, úgyhogy annyira biztos nem fogós a dolog. Ebben kérném a segítségeteket: le tudnátok nekem írni pontosan, hogy tudok letölteni egy-egy epizódot?
Itt egy link:
Nem pont ezt szeretném letölteni, azért ezt a linket választottam, mert itt a letöltési link mellett van SRT felirat, amit szintén nem tudom, hogyan használhatok. Ha más oldalról töltök le SRT feliratot, azzal sem tud mit kezdeni a gépem. Valamilyen program kellene hozzá? Milyen? Legyetek szívesek, segítsetek!
Hogy erről az oldalról miért nem tudsz letölteni, az így nem derül ki. Regisztráltál?
Az srt fájlt a a filmmel egy könyvtárba, mappába kell letölteni. A lényeg, hogy a nevük pontosan egyezzen, a kiterjesztés kivételével. Ha eltér, át kell nevezni. Ékezet, szóköz is számít. A film lejátszás indításakor automatikusan kapcsolódnak egymáshoz. Ha nem megy valami, nyugodtan írjál privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!