Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok letölteni erről...

Hogyan tudok letölteni erről az oldalról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Van egy oldal, ahol sok olyan sorozatot megtaláltam, ami nincs fenn más oldalakon. Az a bökkenő, hogy hiába próbálkoztam, nem megy a letöltés erről az oldalról, pedig sokan használják, úgyhogy annyira biztos nem fogós a dolog. Ebben kérném a segítségeteket: le tudnátok nekem írni pontosan, hogy tudok letölteni egy-egy epizódot?

Itt egy link:

[link]

Nem pont ezt szeretném letölteni, azért ezt a linket választottam, mert itt a letöltési link mellett van SRT felirat, amit szintén nem tudom, hogyan használhatok. Ha más oldalról töltök le SRT feliratot, azzal sem tud mit kezdeni a gépem. Valamilyen program kellene hozzá? Milyen? Legyetek szívesek, segítsetek!

2012. márc. 10. 19:47
 1/8 A kérdező kommentje:
Szerintem normálisan tettem fel a kérdést, nem hozzád hasonló alpári parasztok válaszát várom.
2012. márc. 10. 19:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom, nem értek hozzá. Ez az oldal viszont arra való, hogy egymásnak SEGÍTSENEK az emberek és nem arra, hogy kritizálják egymást, ahogyan te engem. Szerintem semmi rosszat nem tettem ellened. Az már nem az én hibám, hogy szúrja a szemed a kérdésem.
2012. márc. 10. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Kezdetnek: [link] Így töltsd le egy résznél az összest.
2012. márc. 10. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs ezt el k… mindjárt javítom.
2012. márc. 10. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Hogy erről az oldalról miért nem tudsz letölteni, az így nem derül ki. Regisztráltál?

Az srt fájlt a a filmmel egy könyvtárba, mappába kell letölteni. A lényeg, hogy a nevük pontosan egyezzen, a kiterjesztés kivételével. Ha eltér, át kell nevezni. Ékezet, szóköz is számít. A film lejátszás indításakor automatikusan kapcsolódnak egymáshoz. Ha nem megy valami, nyugodtan írjál privátba.

2012. márc. 10. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
2012. márc. 10. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen letöltő programot használsz?
2012. márc. 10. 21:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes vâlaszokat! Holnap mindenképpen elolvasom a linket is és válaszolok nektek!
2012. márc. 10. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!