Miért csak 20 mbit/sec-es netet sugároz a router hogyha 50re van előfizetve?
Figyelt kérdés
linksys cisco (wrt120n) routerem van, vezetékesen jön az 50 mbit viszint wifin csak 20. Miért van ez? mit lehet tenni?2012. márc. 10. 12:56
1/5 anonim válasza:
Nézz utána, lehet h csak ennyit bír a router. A másik lehetőség, h messze vagy tőle, v akadály van útközben.
2/5 A kérdező kommentje:
szinte a routeren ülök és hivatalosan 150mbitet bír.
2012. márc. 10. 13:32
3/5 anonim válasza:
Oszd e 2-vel. Amúgy nem csak a wifi számít, hanem hogy WAN porton mennyit tud max a router.
4/5 A kérdező kommentje:
elosztottam = 75 én viszont 50re fizetek elő és csak 20 jön. ha a router swichébe dugom a lankábelt akkor 50 ... segitsen már valaki
2012. márc. 10. 14:52
5/5 anonim válasza:
Mondom, szerintem nem bírja a router WAN portja azt a sebességet. Vannak routerek, ami csak 10-et bírnak. Ha közvetlenül kábellel csatlakozol rá, akkor milyen gyors?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!