Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a baj a routeremell?

Mi lehet a baj a routeremell?

Figyelt kérdés
Bekötöttem az új routerem (Dlink dir-501) A modem betárcsáz pppoe-n keresztül kapcsolódik a gépemhez. A router és a gép között jó a kapcsolat. A router és a modem között nem teljesen, a jelszavakat megadja felcsatlakozik a netre, de a router és a modem között a lan-t megszünteti a router. Néha visszajön pár másodpercre a lan de utána egy kicsit több másodpercre eltűnik, majd megint bevillannak a ledek. Mitől lehet ez?

2012. márc. 7. 19:50
 1/6 anonim válasza:
A modemet a WAN portra kell kötni. A router WAN portjától már a modem és az internet jön.
2012. márc. 7. 23:52
 2/6 A kérdező kommentje:
jól van bekötve
2012. márc. 7. 23:53
 3/6 anonim válasza:
Akkor miért írtad hogy a modem és a router között a LAN-t megszünteti. A LAN a 4 másik port a belső hálózat. A modem és a router között már a wan wide area network magyarul az internet felé a szolgáltató hálózata kb.
2012. márc. 9. 00:04
 4/6 anonim válasza:
RESETELD le és állítsd be újra. Ha úgy sem jó, kuka.
2012. márc. 9. 00:05
 5/6 A kérdező kommentje:
a routert haveromtol hoztam, szinte új, és nálam hibátlanul ment. A mostani router nem mindig ad ip-t, ezért hoztam ezt. Namost, ez miután felállitja a kapcsolatot, a modem és a router közötti kapcsolatot jelző ledek kialszanak, és néha egy pár másodpercre felvillanak. Már próbáltam másik kábellel is.
2012. márc. 9. 07:05
 6/6 A kérdező kommentje:
*a routert haveromtol hoztam, szinte új, és nála hibátlanul ment.*
2012. márc. 12. 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!