Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltörték a Facebookom....

Feltörték a Facebookom. Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Rámentem, hogy: ,,Elfelejtette a jelszavát?"-ra, de még nem kaptam e-mailt, pedig már 10 perce meg kellett volna, hogy jöjjön. Miért nem kaptam e-mailt?
2012. márc. 4. 10:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt írja ki, hogy: ,,Password Reset Code:". Ezt a kódot kellett volna megkapnom e-mailben, nem?
2012. márc. 4. 10:16
 2/12 anonim ***** válasza:

Ja.

Amúgy, olyan kb soha sincsen, hogy FELTÖRTÉK, olyan van, hogy hülye voltam, és ki adtam a jelszavam (vagy lelesték, vagy túl könnyű, és kitalálták).

2012. márc. 4. 10:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Amúgy valószínű megváltoztatta az ímél címet.
2012. márc. 4. 10:20
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy segítesz.

Pedig én nem irkáltam senki előtt a jelszavam.

Mikor várja, hogy beírjam a Reset Code-ot, akkor alatta kiírja, hogy:

OpenID Authentication Error

There was an error during the authenticating. Please check your email and enter the code. :OO

2012. márc. 4. 10:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Amúgy az is lehet, hogy ha freemailes íméled van, az szokott szarakodni (nem küld el, nem kapod meg, ilyenek).
2012. márc. 4. 10:24
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem, nem Freemail van.

De ezt nem értem. Kellett volna, hogy kapjak egy e-mailt a fiókomba, erre semmi. Más oldalaknál mikor elfelejtettem a jelszavam rögtön kaptam e-mailt, bezzeg itt...

2012. márc. 4. 10:25
 7/12 A kérdező kommentje:

Amúgy ti be tudtok jelentkezni most?

Mert már azt is írja, hogy karbantartás miatt van ez a szarás... :O

2012. márc. 4. 10:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Én most is fel vagyok lépve, és irogatok az idióta haveromnak...
2012. márc. 4. 10:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Amúgy, biztos hogy te a facebook.com-ra akarsz fellépni? Mert van valami hu-s is, az szerintem valami adathalász lehet, lelopja a jelszavad...
2012. márc. 4. 10:36
 10/12 A kérdező kommentje:

Persze, hogy a Facebook.com-ra szeretnék bejelentkezni.

Már vagy fél órája kértem az e-mailt, de még most sem kaptam semmit. Mi lehet itt a baj?

2012. márc. 4. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!