Feltörték a facebookom? Vagy ez mit jelent? Mit tudok csinálni?
A jelszavaim mindig erősek voltak, most is hosszú volt, nagybetűs, kisbetűs és számos! Erre kaptam ma két mailt:
"
A new unknown device logged into your Facebook account (2012. január 26., 4:43) from Budapest, BU, HU (IP=81.182.21.80). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider.)"
Hát igen. Ma 4.46-kor ALUDTAM!
Aztán:
"
A new unknown device logged into your Facebook account (2012. január 26., 12:29) from Budapest, BU, HU (IP=xxxxxxxxxxxxxx). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider.)"
Ez a mi ip címünk, DE én ilyenkor bent voltam a városba párommal és ebédeltünk!!! Mit csináljak??? Segítésg :(
Most tényleg feltörték?? Vagy hogy és kik???
22/L
én az ipt nem írtam volna ki a helyedben.
nem léptél be valahol máshol ahol belépve maradtál?
1. Azonnal változtasd meg a jelszót és akkor nem lesz gond.
2. A jó jelszó nem biztos, hogy elég. Vannak becsapós oldalak, amelyek olyanok, mintha Facebook lenne, de nem az. Minden esetben a Facebook főoldalán lépj be (www.facebook.com). Ha netezgetés közben a Facebook kérné a jelszót, akkor is! Ha ezután is kéri a jelszót, akkor valószínű adathalász oldalról van szó.
Második: az nem a miénk volt azért írtam ki... a másodikat meg nem írtam :P Amúgy nem tudom, ezek után talán már hót mindegy, nem? Mindent tudnak rólam, képek, adatok... :(
Szerencsére nincs sok minden fent, mert nem élem ott az életem, de akkoris!
Amúgy csak a gépemről használom a facebookot, telefonról még sosem jelentkeztem be, vagy akárhonnan máshonnan. Ha meg elhagyom az oldalt akkor mindig kilépek.
A cookiekat meg néha-néha törlöm, mert úgy hallottam hogy adatokat gyűjt, milyen oldalakat látogattam meg meg ilyenek.
És mindig friss nod 32-m van :(
Az az idő mindig hülyeség! nekem pl telóra küldi sms formában ha beléptem^^
de az IDŐ TÉVES nem tudom mi alapján irja de HÜLYESÉG!
És még KÉSHET is szóval lehet te beléptél és kb 1 óra múlva küldi ki a mailt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!