Csak én érzem úgy, hogy a facebook mögött valami nagy összeesküvés elmélet áll?
Figyelt kérdés
Amennyiben nem, ti mit gondoltok róla?2012. márc. 1. 00:56
11/19 anonim válasza:
ma 05:46 mi történt a twitterrel a napokban?
én azt tartom rossz iránynak,hogy ennyire egyeduralkodó lehet egy ilyen oldal.
12/19 anonim válasza:
Ezen én is elgondolkodtam már, megmondom őszintén. És ilyen mesés UFO-s sztorira gondolok soha, de egyszerűen olyan érzésem van, hogy azok az emberek, akik nincsenek regisztrálva a Facebook-ra, pedig megtehetnék, valami elől meg fognak menekülni. Szóval, úgy értem, hogy most "gáz, ha valaki nincs fent a facebookon" (én nem így gondolom, bár tény, hogy én is regeltem), és néhány fiatal lenézi a másikat, mert "ő nem létezik", de ugyanakkor lehet, hogy az a "lenézett" illető fog majd valamikor jól járni valamiért... Nem tudom miért, mitől, mikor, de valahogy ezt érzem... :/ Hogy ennek nem lesz jó vége :/
13/19 anonim válasza:
Előző vagyok.
Kihagytam egy "nem" szócskát, tehát NEM ufo-s dolgokra gondolok soha :)
14/19 anonim válasza:
erre en is gondoltam mar..
a lehetőséget sajnos a kezükbe adjuk
15/19 Allie válasza:
Én azt gondolom, hogy a célja, hogy lefoglalja teljes mértékben az embereket. Mert ha nem ez lenne a célja, miért lennének rajta olyan időpazarló alkalmazások?
16/19 anonim válasza:
Allie, teljes mertekben egyetertek veled
17/19 ??.?? válasza:
Szerintem is! A földönkívüliek figyelnek minket, ki akarnak ismerni, hogy aztán megtámadjanak
18/19 Allie válasza:
Nem pont erre céloztam. Ajánlom figyelmedbe ,,A világ a színfalak mögött" c. könyvet. És nem kell rögtön kiparodizálni az olyan embert, aki nem PONT a te véleményeden van! :)
19/19 anonim válasza:
Olyan, mint a tévé. Rombolja az agyat, és leköt, hogy addig se gondolkodj. "...azt akarják, hogy ne gondolkodjunk...", így nem is jövünk rá semmire, pedig lenne mire rájönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!