összeesküvés elmélet?
Figyelt kérdés
mostanában állandóan azon gondolkozok hogy szervezkednek a hátam mögött hogy a végén le égessenek. amúgy nekem van egy olyan rögeszmém hogy mindenki velem foglalkozik,engem néz, rám figyel. mennyek el pszichológushoz? 14/L2011. nov. 30. 14:25
1/3 bánomisén válasza:
Nem szervezkednek, csak kamaszodsz és rémeket látsz. Kinövöd. Viszont majd ha 3-4 év múlva is így fogod érezni, akkor menj el pszichológushoz.
Most meg egy kicsit erősítsd az önbizalmadat, mert amiatt gondolkodhatsz ilyen butaságokon, hogy nem bízol eléggé magadban.
2/3 A kérdező kommentje:
ezígy van... de hogy legyen nagyobb önbizalmam?
2011. nov. 30. 14:31
3/3 bánomisén válasza:
Csinálj olyan dolgokat akár a suliban, akár otthon, amik érdekelnek. A sikerélmények hozzák meg az ember önbizalmát. Mit tudom én, ha mondjuk szépen rajzolsz, indulj rajzversenyen. Ha szeretsz táncolni, vagy sportolni, akkor indulás egy tánciskolába, vagy sportklubba. Te tudod, hogy mi érdekel, foglalkozz azzal egy kicsit többet, mutasd meg a családnak, osztálytársaknak, ismerősöknek, hogy mit tudsz. A sikerélmények aranyat érnek egy önbizalomhiányos embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!