Milyen dolog már az hogy a VIII. (nyolcadik) kerületben nincsen lefedetsége a Telenornak HSPA adatátvitelre sem?
A VIII. (8. nyolcadik) kerületben lakom Budapesten a Blaha Lujza Tértől 15 méterre a Népszínház utca 18 házszám alatt, és nem tudok netezni 3G (HSPA) -nál mert egyszerűen nincsen térerő? Csak 2G (EDGE) adatátvitelre?
Milyen dolog ez már?
Amikor itt azt mutatja, hogy van térerő:
ÉS még vegyek hipernetet... Még mit ne?
3G-re nincsen térerő, akkor mit képzelnek ezek a szemét Telenorosok?
Jó akkor tegyenek fel egy adóvevőt a ház tetejére.
A tesóm a VI. Kerületben lakik, és őt körbe veszik a falak, de ott full térerő van HSPA -nál, mert van adótorony a ház tetején.
Ja és papáméknál akik Szügy nevú faluban laknak Nógrád megyében Balassagyarmattól 5 km-re, ott, igaz hogy csak kint a lugas altt, de van térerő 3G-re, általában 2-3 csík van, és a legeslegközelebbi adótorony Balassagyarmaton van, tőlük 5 km-re. Akkor ezt nem értem.
Nem lakom olyan messze az utcától, kb 20 méter, ott a közös udvarban a telómon 6 ból 4 csík térerő van a házban viszont 1-2.
Ezt nem értem hogy egy egyszerű fal hogy tudja ennyire leárnyékolni?
Még az is lehet hogy van adótorony a ház tetején, de a tesóm is a földszinten lakik, és mégis full térerő van ott.
Szerintem itt nincsen adótorony a ház tetején, sőt, szerintem az egész környéken nincsen!
Tedd a gépet az ablak közelébe és a sticket mindig előlapi USB portra telepítsd. Az is számít, miből épült a ház, téglafal jobb, mint a beton.
Én Vodás vagyok, kertes ház, téglából van (XVII. kerület), itt a HSDPA (3G) igen jó sebességgel fut. Négy vonalas a térerő. De be kellett irni az APN, DNS1, DNS2 számsorokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!