Hogyan "szokjak” le a trollkodásról?
Figyelt kérdés
Na szóval a lényeg az, hogy valahányszor fel lépek egy közösségi oldalra, mindig az lesz a vége, hogy random emberekkel veszeksze. Néha kevésbé, néha jobban, mint pl. most ráismertem egy emberre máshonnan és kicsit rámentem. Na most mielőtt valaki szintén megtrollkodik (lol), van életem ezen kívül, vannak hobbijaim és érdeklődéseim, kapcsolataim is, csak őszintén ez egy fajta hobbi nálam, még ha nem is túl egészséges. És pont emiatt akarok leszokni, de egyszerűen valamelyest addiktív az az érzés, hogyha élőben nem lehet hülyéket elhallgattatni, itt legalább lehet, csak aztán kicsit rosszul esik a tudat hogy valójában nem intéztem el ezeket. És mielőtt jönnek az álszentek, ezeket az embereket nem kell sajnálni mert kb mindenkivel szemetek. Csak valahogy meg kéne tanulnom ignorálni őket.tegnap 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!