Melyik a legerősebb router 4 emeletes cég számára? (max 50 ezerért)
Figyelt kérdés
Egy iskoláról lenne szó amely 4 emeletes nem annyira vastagak a falak de azért kell az erősség.2012. febr. 17. 12:50
1/4 anonim válasza:
Ha wifire gondolsz, az nem fog 4 emeletet átvinni. Inkább 4db Access Point-ot raknék 1-1 emeletre (ami vezetékkel kapcsolódik a központi routerre-switchre), de még az sem biztos, hogy elég lesz.
2/4 anonim válasza:
Elsővel értek egyet.
Vagy veszel úgy 4-8 kisebb eszközt, vagy esetleg keresel valami baromi drága nagy teljesítményű cuccot.
G.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a választ, de nem tudnátok nagyon erős routert mondani max 50 ezerért?
2012. febr. 18. 20:05
4/4 anonim válasza:
Nem... És azért sem, mert a wifire használható 2.4GHz-es sávban korlátozva van az adóteljesítmény, hogy ne tudják egymást zavarni az eszközök. Ez ha jól tudom 10mW, ha nagyobb teljesítményű készüléket használsz, akkor megbüntethetnek. Abban sem vagyok biztos, hogy forgalmazni lehet-e egyáltalán nagyobb teljesítményű készüléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!