Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem megy a routerom?

Miért nem megy a routerom?

Figyelt kérdés

TP-Link WR543G- követtem mindent az útmutató szerint és nem akar beindulni, mondjuk nem vagyok egy nagy számitógépzseni. Nem tudom pl. mi az az ISP, WISP..stb. Tudna valaki segiteni miért nem megy?

[link]

2012. febr. 16. 18:28
 1/6 P.O.C. ***** válasza:

ISP = internet service provider (internetszolgáltató)

WISP = wireless internet service provider (mikrohullámú internetszolgáltató).

A lényeg, hogy ez a router mindenféle internetszolgáltatóhoz tud csatlakozni. A kérdés neked milyen van? (ADSL, kábel, mikrohullámú, stb.)

2012. febr. 16. 21:15
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat, újra beallitottam,de nem megy :S
2012. febr. 17. 11:16
 3/6 A kérdező kommentje:
ja és a wisp szerint
2012. febr. 17. 11:17
 4/6 P.O.C. ***** válasza:

De nagy valószínűséggel nem úgy kell! Meg egyszer megkérdem: Milyen szolgáltatónál vagy? Mert anélkül nem tudok segíteni.

(Még ha mikrohullámú szolgáltatónál is vagy, akkor sem a WISP szerint kell, mert s szolgáltató által hozott Access Point készülék végzi el a kapcsolódást.)

2012. febr. 17. 11:39
 5/6 A kérdező kommentje:
a szolgáltató neve kell? :S
2012. febr. 17. 17:54
 6/6 P.O.C. ***** válasza:
Igen. Meg hogy milyen hálózati eszközeid vannak, ergo: hogy jön be a net a házba?
2012. febr. 17. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!