Miért nem megy a routerom?
Figyelt kérdés
TP-Link WR543G- követtem mindent az útmutató szerint és nem akar beindulni, mondjuk nem vagyok egy nagy számitógépzseni. Nem tudom pl. mi az az ISP, WISP..stb. Tudna valaki segiteni miért nem megy?
2012. febr. 16. 18:28
1/6 P.O.C. válasza:
ISP = internet service provider (internetszolgáltató)
WISP = wireless internet service provider (mikrohullámú internetszolgáltató).
A lényeg, hogy ez a router mindenféle internetszolgáltatóhoz tud csatlakozni. A kérdés neked milyen van? (ADSL, kábel, mikrohullámú, stb.)
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat, újra beallitottam,de nem megy :S
2012. febr. 17. 11:16
3/6 A kérdező kommentje:
ja és a wisp szerint
2012. febr. 17. 11:17
4/6 P.O.C. válasza:
De nagy valószínűséggel nem úgy kell! Meg egyszer megkérdem: Milyen szolgáltatónál vagy? Mert anélkül nem tudok segíteni.
(Még ha mikrohullámú szolgáltatónál is vagy, akkor sem a WISP szerint kell, mert s szolgáltató által hozott Access Point készülék végzi el a kapcsolódást.)
5/6 A kérdező kommentje:
a szolgáltató neve kell? :S
2012. febr. 17. 17:54
6/6 P.O.C. válasza:
Igen. Meg hogy milyen hálózati eszközeid vannak, ergo: hogy jön be a net a házba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!