Miért nem megy a seed-elés uTorrenttel?
Kb. másfél éve használok egy meghívásos alapon működő külföldi torrent oldalt, ahol természetesen nagyon figyelik, hogy milyen arányban töltöm vissza, amit leszedtem.
Eddig nem is volt semmi gond, jópár terát visszatöltöttem, az arányom olyan 25,5 körül van. Viszont az utóbbi pár hétben azt vettem észre, hogy nem megy a seed-elés. Értem ezalatt, hogy míg régen simán tudtam 1-2 MB/s-mal seedelni, addig mostanában már csak 5-10 kB/s-mal vánszorognak felfelé a cuccok, ami gyakorlatilag a nullával egyenlő. Kezdek attól tartani, hogy hamar elillan az arányom és kidobnak.
Pár dolog, ami még fontos:
- uTorrentet használok (3.1.2-es verzió)
- WinXp + SP2 az oprendszerem
- router mögül torrentezek, de a port nyitva van, a port-tesztelés nem jelez hibát
- az internetszolgáltatóm változatlan maradt, ugyanaz a csomagom van, mint amikor még jól ment a seedelés
- a speedtest szerint is jó a net (42.4 MB/s up, 18.6 MB/s down)
- a kliensben nincs beállítva a feltöltéshez határ, sőt, még a letöltést is korlátoztam a feltöltés javára, játszogattam a beállításokkal, hogy egyszerre hány peernek töltsek fel, stb. - semmi eredmény, a seed így is csak kínlódik
- a seedelni kívánt torrentek többségénél alig van seeder, leecher viszont lenne, mégsem tudom nekik feltölteni (van, ahol én vagyok az egyedüli seeder, és még így sem tudják tőlem szedni a cuccot)
- a tűzfalon engedélyzetem a torrentet
Szóval egyszerűen nem értem, hogy mi a fene baja lehet, és hogy miért nem megy a seedelés, mikor pár hete még simán tudtam 1-2 MB/s-mal is visszatölteni...
Ha valakinek volna valami tippje, hogy mit lehetne még megpróbálni, azt nagyon megköszönném!
Nem csatlakoznak hozzád trackerek
::)
#1 posztoló: Frissíti a progi magától is óránként a trackert, szóval hiába frissítem manuálisan, sajna semmit nem old meg.
#2 posztoló: Kifejtenéd bővebben? 1 trackerrel kapcsolódok, annak a bizonyos meghívásos oldalnak a trackerével. Nem is kellene többel, nem? (Jó, ehhez a részhez nagyon nem értek, de emlékeim szerint korábban sem csatlakoztam más trackerekhez...)
Lol én meg örülnék, ha nekem 10 kb/s lenne a feltöltésem.
Mert általában csak 2 kb/s :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!