A "seed"-elés mit jelent?
Figyelt kérdés
Torrent oldalakon amikor filmeket keresek sokszor kiírják, hogy seedeljétek légyszi. Ha én letöltök egy filmet, de nem törlöm le a gépről, akkor seedelem? Vagy hogy is van ez? Pár filmet letöltöttem, és mellettük két kis karika vagy micsoda van. Az mit jelent?
Tennem kell valamit? És kell figyelnem valamire? az arányom 1,701, azt mondta a szomszédom, hogy az jó. Bocsi, elég bugyuta vagyok még e témában, de tanulni szeretném.
2012. febr. 1. 12:13
1/1 pagan válasza:
letöltés után hagyod futni a torrent klienst és ennyi,van amit egyáltalán nem tudsz seedelni,de van amit visznek mint a cukrot,tehát a seedeléssel bekapcsolódsz,és akik lefelé töltenek azoknak segítesz vele,az 1,7 es arány nem rossz végülis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!