Most akkor hogy is van ez a SEED-elés?
tegnap kezdtem a torrentezést,szóval zöldfülű vagyok-eddig egész jól megy.csak a seedelés mechanizmusát nem nagyon értem.
letöltöttem egy sorozat egy epizódját kb.40 perc alatt.eddig ok.is.
aztán ugye jönne a seedelés->>megjelenik az a ZÖLD NYÍL a letöltött cucc címe mellett,az állapotnál megosztás van írva.az jó-ugye?
az egész,amit letöltöttem összesen 174Mb.
Seedek-nél ezt írja:0(427)
Peerek:12(1025)
feltöltés:itt ugye változik az adat
hátralevő idő:7h46m(de ugye ez is változik)
feltöltve:11.9MB,12MB stb..
arány:0.069,0.074 stb..
akkor ezek az adatok most mit is jelentenek?megy a seedelés?
miért tart olyan sokáig?meg kell várnom amíg a "feltöltve" résznél annyi lesz mint a letöltött cucc mérete??
szóval meddig kell várnom?:O
bocsi a laikus kérdésekért..:Omajd remélem belejövök...
Üdv
Annyi h amit letöltesz azt hagyd ott nem kell törölni de a gépről sem a Fájlokat.
És addig kell töltened amig vki te tőled le nem szedi.
vagyis írja h feltöltve hány mb addig vársz mig annyi lesz amennyi a letöltési mérete.
de azt mutatja is és az időt is
ha olyan a neted nem lesz baj ha ott hagyod kb 1 napra attól függ milyen a feltöltési sebességed és hogy megy a géped.
Seedek-nél ezt írja:0(427) mennyi embertől töltöd
Peerek:12(1025) menyi ember szedi
feltöltés:itt ugye változik az adat
hátralevő idő:7h46m(de ugye ez is változik) 1.0-és arányig számol vissza( tehát ha 174MB-ot eléred)
feltöltve:11.9MB,12MB stb..
arány:0.069,0.074 stb..
Addig vársz amíg akarsz, akár éveken keresztül is tolhatod fel.
értem.köszi nektek.csak arra voltam kiváncsi,h.kikapcsolhatom-e a gépet..akkor törlődik az egész?amit eddig visszatöltöttem,az se érvényes akkor már-ugye?
de köszi,sokat segítettetek:)
attól függetlenül h vmit töltesz vissza, még tölthetsz le mást is
nem muszáj 100%-ig visszatölteni, de akár töltheted hónapokon át is, ha bennhagyod a kliensedben, arra figyelj hogy a torrentoldalon ne legyen az arányod(fel/letöltött mennyiség) túl kicsi(1 körül ill. afölött jó)
természetesen a feltöltés lassabban megy, hiszen a netkapcsolatok feltöltési sebessége általában kisebb mint a leöltési
szuper.köszönöm:)
természetesen mindenkinek jár a felpontozás;)
jah értem.oké:)
köszi;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!