Miért fáradnak le a web böngészők egy 1-3 hét után?
Figyelt kérdés
Mit lehet tenni ellene? Az Opera úgy leépült hogy be se töltötte a weblapokat. Leszedtem a Crome ot az most jó...2012. febr. 10. 18:10
1/9 anonim válasza:
Szerintem mindenféle hirdetésre rákattintasz, ami teleinstallálja a böngésződet toolbar-okkal meg ilyesmivel és azok lassítják be. Pl. ha megjelentek új eszköztárak a címsáv és a főmenü között akkor azt jelenti, hogy felraktál valami toolbart.
Én azt ajánlom, hogy a google chrome-ot használd és a chrome web store-ból szedd le az adblock-ot és az adblock plus-t. Akkor meg se fognak jelenni ezek a reklámok amikre rákattintva feltelepülhetnek a gépedre ezek a toolbar-ok.
2/9 A kérdező kommentje:
ÁÁ értem, Adblock!
2012. febr. 10. 18:39
4/9 anonim válasza:
Kedves kérdező. Én a helyedben lefuttatnám a CCleaner programot, utána egy defrag / töredezettségmentesítő /.
5/9 A kérdező kommentje:
Lefuttattam az ad awaret és a defragot, de az Opera és a Firef ugyanolyan pocsék maradt, a Crome meg megy mint állat, nem hoztak ki valami új tuuning verziót mert ez olyan mintha az elnne..?
2012. febr. 10. 20:45
6/9 anonim válasza:
Igen ez most a legújabb chrome a 17-es verzió.
üdv.
7/9 anonim válasza:
Én már vagy 5 éve operát használok és tényleg egyre rosszabb. Amikor elkezdtem használni akkor még atom stabil volt, ma már tele van hibákkal sajnos... Pl: youtube full hd-ba szaggat, néha csak így le áll valamilyen oldalon és hiba küldése a gyártónak blablabla, nem reagál néha a vissza gomb, youtube-on bugos a hangerő szabályozó, mindig ott marad egy kis keret, youtubon néha a videók eltorzulnak 1 másodpercre, vagy hírtelen felnagyítódik a videó, úgy hogy maga az ablak nem lesz nagyobb, tehát a rendes videónak csak egy részét látom. Igaz irc nincs más böngészőkben vagy csak én nem tudok róla, de az is néha elromlik, van egy olyan oldal ahol egyszerűen a kattintásokat nem veszi be a böngésző, ha megnyitok egy képet nagyban akkor abban ilyen vízszintes szürke csíkok vannak.... Tele van idegesítő hibákkal. Ezek a dolgok nem vírus meg egyéb ilyen hülyeségek miatt vannak. 1 hónapja vettem egy új gépet és ezen is és a régin is ugyanúgy megvannak a hibák. Google chrome-ot néha próbálgatom már, de abban nincsenek ilyen problémák.
8/9 anonim válasza:
Én is már egy jó pár éve használom az operát, és ilyen problémáim nincsenek. Lehet, hogy ezek a hibák csak a windows -os verzióban áll fent, mert én ubuntus vagyok.
9/9 A kérdező kommentje:
Használtam én Crome ot máskor is, de ugyanolyan pocsék volt mint a többi, a YouTube ment rajtuk a legrosszabban, szerintem én se maradok sokáig Windowsos mert több sebből vérzik.
2012. febr. 11. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!