Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Sokan használnak Opera böngészőt?

Sokan használnak Opera böngészőt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 20:34
1 2
 11/15 kmm válasza:

Nagyon sokan. Főleg mobilon.

Sajnos az internetezők legtöbbször nem tudják, hogy van desktop opera is.

Az Opera sebesség érzetben a leggyorsabb, tesztek szerint sokszor a leggyorsabb, általában a legbiztonságosabb és leg innovatívabb böngésző.

2012. ápr. 24. 08:50
 12/15 Győrfi-Bátori Andris válasza:
Én Operát használok, és mondhatom Opera-fan is vagyok :D Aki körülnéz a böngészők között, megnézi, hogy melyik mennyit tud, milyen gyors, milyen igényes (lehet, hogy ez sok időt tud elvenni), de a végére biztosan az Opera mellett fog dönteni. Szoktam mindig mondani, hogy úgy alakítjuk az Operát ahogy akarjuk :) Szerintem érdemes mindenkinek feltelepíteni, és kb egy fél órát nézegetni hogy mi mindent tud :D (pl gyorshívó, ctrl+egy szám(gyorshívó), egérmozdulatok, nagyítás, stb)
2012. máj. 20. 21:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekem az Opera a második legjobb
2012. máj. 20. 21:28
 14/15 A kérdező kommentje:
ja , mobilon én is operát használok , ott nem vitás hogy az a legjobb
2012. máj. 20. 21:29
 15/15 anonim válasza:
én :)
2012. szept. 20. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!