Mennyire jó a PowerLine nevű konnektor internet?
Hogyan működik, hogy kell használni megéri?
Egy ismerősőmnek néztem ki mivel nekik csak 1mb/s netük van és nem visznek el hozzájuk semmi féle netet az 1mb-son kivül. Mobil net nem jó mivel torrent-re is kéne.
Jó ez egyáltalán ez a PowerLine izé? :D
Ez az amit kinéztem: TP-Link TL-PA211 200Mbps Powerline adapter
youtube, facebook, torrentezésre kéne a net és legalább 2gép.
a powerline az más... arra szolgál, hogy ha a házon belül kábelezni kellene (UTP kábellel) és nagyon messze van a két eszköz, vagy nem képesek wifire, akkor ezzekkel ki lehet váltani őket a konnektoron keresztül.. szal a jeleket átalakítják úgy, hogy lent bedugod a hálóbelt a routerbe, a másik végét a powerline-ba és azt a konnektorba, az emeleten ugyanúgy be a powerline-t a konnektorba, bele a hálókábelt a másik végét meg a számgépbe vagy bármilyen más ilyen foglalatos eszközbe és átmennek a jelek.. vagy nem...
sok ilyet láttam már működésben, úgy hírlik, hogy rohadt drágák és cserébe nem működnek.. ha akad némi áramingadozás felétek, egyből megkotlanak és lehet őket cserélni... (utóbbiból sokat láttam)
szal ez nem internetelérés, hanem egy jeltovábbítási módszer..
Utolsó, nálunk is mindig sz@r..
Valami megoldást találtatok rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!