Miért nincs különbség az internet explorer 7 és 8 között?
Figyelt kérdés
semmit nem venni észre , ugyanazt adták ki 2-szer. csaló microsoft2012. jan. 21. 22:26
1/16 anonim válasza:
Attól, hogy Te nem látsz különbséget a kinézetben, még a programozásban lehet...
2/16 A kérdező kommentje:
például mi ? ugyanaz a logó , ugyanaz a kinézet, ugyanazokon az operációs rendszereken fut , ugyanolyan szar
2012. jan. 21. 22:31
3/16 anonim válasza:
a kinézetét mondtad el megint... amugy tényleg, uygan oylan szar, de mért lenne csaló? fogadni mernék te is a csaló microfos winfosán tolod...
4/16 anonim válasza:
bár amit levettem tőled kb még angolul sem tudsz
5/16 A kérdező kommentje:
hát angolul nem ,mert németes vagyok
2012. jan. 21. 22:46
6/16 A kérdező kommentje:
én nem vagyok csaló. mert te min tolod öreg ??? linuxon ???? sajnos annak is van hátránya
2012. jan. 21. 22:47
7/16 anonim válasza:
Akkor itt olvashatsz németül a két böngészőről:
8/16 A kérdező kommentje:
ez csak arról ír hogy kell használni.
2012. jan. 21. 22:55
9/16 anonim válasza:
Tyű, a Firefox meg a 4-es óta ugyanolyan, nabumm, csak ha megnézed a changelogot, akkor hosszabb, mint a Gyűrűk Ura. Amiért valamit nem látsz, az nem jelenti azt, hogy nincs.
10/16 anonim válasza:
Tényleg? Egy mondat az oldalról:
"Der IE 8 ist zumindest mal sicherer als der 7ner und hat einige Futures die dem 7ner fehlten (zb In Private Browsing)"
Ez nem a használatról szól, de nem fordítom, mert tudsz németül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!