Steam jelszó és email elvesztés? Többi lent. Pls help.
Figyelt kérdés
Elfelejettem steamen a jelszavamat és az emailemet :/ Vagyis tudom mi az de citromailos és arra vmiért nem küldi el a linket. Mit tehetek. Vagy olvastam h írjak supportnak azt hol tudnék írni ? Létszives segítsetek nagyon kérlek titeket.2012. jan. 20. 16:32
2/5 A kérdező kommentje:
Létszives linkelnél hogy hol van az hogy email és elveszített jelszó mert azt nemtalálom . :/ lécci.
2012. jan. 20. 17:11
3/5 anonim válasza:
A jobb oldali nagy steam ikonra klikkelsz, majd a contact support gombra. Aztán regisztrálsz egy support accountot. Abba belépve tudsz nekik írni.
Mivel még soha nem használtam, nem tudok részletes leírást adni. De minden oda van írva, csak el kéne olvasni.
4/5 anonim válasza:
Azért várj a linkre és csekkold a spam mappát.
Néha elég szépen tud késni 1-1 levél.
5/5 napközispohár válasza:
mi volt az email címed amivel regeltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!