Mit tudtok a SOPA-ról (Stop Online Piracy Act), és mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 19:47
1/12 anonim válasza:
itt-ott van valami ostoba cenzúrás ötletük, de mindent összevetve ártalmatlanok... kb olyan szélmalomharc féleséget vívnak aminek a kimenetele nem kérdéses. A kalózkodás egybe van forrva az internet használatával, az utóbbit pedig nem tudják betiltani :P
2/12 A kérdező kommentje:
Úgy látom a Wikipedia most ellenük dolgozik. 24 órára bezárta kapuit.
Amúgy szerintem sem lesz belőle semmi. Azért ha egy Wikipedia kaliberű oldalnak betennének, az hatalmas veszteség lenne.
2012. jan. 18. 18:55
3/12 anonim válasza:
viszont másik oldal is elég nagy hatalmú, lényegében az egész szórakoztatóipar(filmek,zene,játékok...) támogassa, aminek óriási veszteséget okoz a kalózkodás... szóval elképzelhetőnek tartok bizonyos megszorításokat.
4/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk ebben igazad van Zoleeee, teljesen jogos, amit mondasz.
2012. jan. 18. 22:01
5/12 anonim válasza:
Nagyjábol az, hogy ez a szervezet (ha megszavasszák a működését) különösebb indok nélkül leállíthat bármilyen amerikai szerverről működő oldalt....És [elmélettileg] ez nagyban korlátozná az internet szabadságát, sőt akár az egész internetet megbéníthatja olyan oldalak bezárásával mint a facebook, a youtube vagy a 9gag.
6/12 anonim válasza:
Szerintem az,hogy bezáratta a megaupload-ot az egyszerűen felháborítő..
7/12 anonim válasza:
Nem szavazták meg és mégis és bezárta a legnagyobb oldalt holnap jön a yutub stb?Szerintetek mi jön,épp az ineternet ellehetetlenitése,kinai csenzúra a cél.Lehet netezni de azt nézheted meg amit megengednek,semmit,na ennyit a szabadságról és a demokráciáról.
8/12 anonim válasza:
marad a torrent, az ellen esélyük sincs szerencsére :D
A youtube már rég a befolyásuk alatt áll gondolj csak a VEVO-ra...Ja és próbálj meg feltölteni valami újabb popszámot, seperc alatt leveszik. múltkor feltöltöttem egy fotó-diavetítést és levették mer nem vettem meg az aláfestő zene másolási jogát...no comment...
9/12 anonim válasza:
7 hooliwoody studió *****fej vezetői még több pénzt akarnak, mert nem elég neki ami most van oszt nem é
elnézést a foglmazásért :D
10/12 anonim válasza:
A SOPA-nak történetesen semmi köze a megaupload/megavideo-hoz, azokat az fbi záratta le, mivel akkor ez még csak törvényjavaslet volt. De szerencsére már az se , tekintve hogy nem szavazták meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!