Hogyan történhetett?
Üdv:)
Egyszerű szolgáltató hiba ,valószínű hogy sávszélesség terhelést csináltak vagy másik NET szerverről kapják a sávszélességet ezért hirtelen meglökődött a sávszélességed
10 másodperc? azaz 1,5 * 8 / 10 = 1,2 gigabites sávszél? nem rossz, főleg hogy a rendszered valszeg fizikailag is képtelen lenne ezt kiszolgálni :)
10 perc már reálisabb. a szolgáltató is lehet csak pillanatnyilag "elfelejtette" lekorlátozni a netedet, így a rendszerük teljes szabad sávszélességéből egy jó nagy szelet jutott neked is. nálunk DIGIvel volt így, hogy havonta többször is pár órára 40-50 megabites sávszél volt az előfizetett 20as helyett.
Az hogy torrent! Nem tudod teljes sebességgel letölteni, ha akihez kapcsolódsz nem adja annyival és fordítva!
Amennyiben sikerül egy vagy több gyors feltöltőhöz csatlakozz akkor szerencséd van.
csacsi2: u dumbass :D
3 megaBIT-es nettel teljesen korrekt a 700 mega / 40 perc
700 MB = 716800 KB
3 Mbit = 384 KB
716800 / 384 = 1866.67 sec =~ 31 perc
Ezzel nincs is gond én arra reagáltam ami a kérdés, hogy egyszer gyors , máskor lassú!
"700 mega úgy 40 perc"
"1.5 GB 10 másodperc "
Csodák léteznek :)
én is az vagyok
csak egy a bökkenő budos a pukilám:P
csacsi:
igen ezt helytálló lenne, ha olyan sávszélességgel rendelkezne, de mivel nem...ezért meglepő hogy hirtelen így tudott tölteni
tehát az okoskodásod, csak sima trolling volt
még a végén én tehetek róla, hogy nem használt tényszerű adatokat a kérdező?! Amennyiben elhagyagyod a számszerűsítést rájöhetnél, hogy a kérdés nem arra irányúlt hogy megfelelő -e a letöltési sebesség, hanem arra, hogy már 3x jött le gyorsan, miközben nem szokott! Erre a válaszom teljesen helytálló és nem is értem mi a bajod a válaszommal?! Egyáltalán tudod mi az a torrent?!
Amennyiben igen, nem ond nekem, hogy a torrentezéskor állandóan a te maximális letöltési sebességeddel jön le amikor a feltöltő lassabban tölt fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!