Mi történhetett, létezhet, hogy a szolgáltató korlátozott valamit?
5MB-os netem van, ez mikrohullámú, mivel hozzánk még nem húztak kábelt. Tegnap, egyik napról a másikra az uTorrentem nem töltött le semmit, és még mindig csak piros nyilacskák vannak, és ha megnézem a tracker-nél ,azt írja, hogy szétkapcsolt, nem hozható létre kapcsolat, stb...
Másik érdekes dolog, hogy egy nagy magyar meghívós oldalnál vagyok tag, amit ugyanúgy tegnaptól nem tudok megnyitni. Kiírja, hogy időtúllépés miatt a kapcsolat megszakadt, de ezt egy perc múlva kb. Viszont a piratebay-es vagy isohunt-os torrentek sem működnek, amik eddig mentek gond nélkül, tehát nem az lehet, hogy valamiért nem üzemel az oldal. A szolgáltató egy pár napja kutakodott a rendszerbe, és javított valamit. Szerintetek benne lehet a kezük a dologba? (Ez egy kis kft). Előre is köszi!
5MB-s net? Marmint 5 megabájtos? Es ez korlat, vagy savszel?
Mellekesen valsz meguntak, hogy a mikron keresztul gigakat toltesz le, ezert szepen tiltokkak a torrentet, meg a p2p-t. Jogukban all.
De orulj neki, hogy nem latogatnak meg kalozkodas miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!