Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudnék belépni a router...

Nanemtudom kérdése:

Hogy tudnék belépni a router beállításaiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Én nekem az a problémám akadt, sajnos emiatt kaptam egy "mezei fülest", hogy beígértem a interneten ismerősöknek, játékszervert,mert nem tudták fizetni a béreltet. Nos hát ez meg is van csak ők nem tudnak csatlakozni a hálózatról kívülről. Meg kéne oldani hogy tudjanak,amit persze hogy routernél kell beállítani. Nos ott tud hogy mit kell, csak az elejét nem: hogyan lépjek be bele, ha nem tudom a jelszót? Nekem bármi megfelel, csak tudjam módosítani a "Forwading-Virtual Servers" portokat, azaz be tudjak lépni.

Nagy segítség lenne ez nekem és és a haveroknak, előlre is köszönöm ha valaki megpróbál segíteni.

Üdvözlettel: Kérdő! =)

2012. jan. 4. 17:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De az a problémám hogy megtudnák a nevelőapám és úgy kéne hogy ne veszi észre mert levették a fejem attól hogy megkérdeztem hogy megcsinálhatom-e. És ha resetelek minden visszaáll a régi, alapra és nem tudom a jelenegi jelszót beállítani a routernek.
2012. jan. 4. 18:15
 12/15 P.O.C. ***** válasza:

Hát, akkor a játékszerverről le le kell mondanod.

Két lehetőséges van:

- Közvetlen modemes kapcsolat a játék idejére. (Így nem esik baja a nevelőfaterod, hőn szeretett router -ének.)

- Veszel saját privát router -t, amiről nem rendelkezhetsz.

2012. jan. 4. 18:24
 13/15 P.O.C. ***** válasza:
*nem rendelkezhetsz=te rendelkezhetsz.
2012. jan. 4. 18:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Vagy hamachi :)
2012. jan. 4. 18:25
 15/15 A kérdező kommentje:
azért köszönöm nagyon :)
2012. jan. 4. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!