TomThunderbolt kérdése:
Hogyan kell egy, , Wireless-G Broadband Router"-nél beállítani az Acess Pointot?
Figyelt kérdés
A Wifi neve Linksys WRT54GL ami a wifin van rendszer az a Tomato Version 1.21-es. Szeretném beállítani hogy vegyen egy bizonyos wifit és ossza meg még egyszer (vagy küldje tovább). Igazából csak ezt nem tudom beállítani. Kérlek segítsetek értek hozzá valamennyire de ez egy eléggé nehezen megfogalmazható dolog.2011. dec. 31. 19:54
1/4 A kérdező kommentje:
Igazából az a lényeg hogy vegye a jelet egy wifitől és továbbküldje ezt szeretném beállítani.
2011. dec. 31. 20:05
2/4 P.O.C. válasza:
Repeater mód kell. Sajna Tomato-ba nem vagyok járatos. Eddig DD-WRT -t használtam erre. De biztos találsz tutorial -t róla a Google -el.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a linket de nem teljesen fogtam fel . Mer nekem van egy wifim a szomszédházamban és onnan jön a jel a gépek nem látják amik az itt lévő házamban vannak .Nem szeretnék a szomszéd wifihez hozzányúlni(ahhonnan a net jön).Elvileg ebben a Linksys cuccban ez a jó hogy be lehet állítani hogy saját mag egyedül egyik antennával vegyen a másikkal küldjön jelet. A leírásban amit küldtél 2 darab wifiről van szó,jó lenne a link csak nem nekem de már közel jártunk. Nagyon köszi de ezt akkor most hogyan oldjam meg?
2011. dec. 31. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!