Hogy tudnék belépni a router beállításaiba?
Sziasztok.
Én nekem az a problémám akadt, sajnos emiatt kaptam egy "mezei fülest", hogy beígértem a interneten ismerősöknek, játékszervert,mert nem tudták fizetni a béreltet. Nos hát ez meg is van csak ők nem tudnak csatlakozni a hálózatról kívülről. Meg kéne oldani hogy tudjanak,amit persze hogy routernél kell beállítani. Nos ott tud hogy mit kell, csak az elejét nem: hogyan lépjek be bele, ha nem tudom a jelszót? Nekem bármi megfelel, csak tudjam módosítani a "Forwading-Virtual Servers" portokat, azaz be tudjak lépni.
Nagy segítség lenne ez nekem és és a haveroknak, előlre is köszönöm ha valaki megpróbál segíteni.
Üdvözlettel: Kérdő! =)
Böngészőbe router ip címét beírod (ott van az alján), megadod a felhasználói nevet, jelszót ha kell (ott van az alján). Ha másra lett változtatva, akkor reset-elni kell a router-t, de ilyenkor mindent újra be kell majd állítani.
Reset gomb a hátulján (valószínűleg).
Itt minden megtalálsz a beállítások menetéről:
(Forwarding --> Virtual Server menü kell majd neked.
Ha nem tudsz belépni az alapértelmezett account-al (admin/admin). És elfejetetted mi volt a jelszó. Akkor csak a hard reset és az újrakonfigurálás segít, aminek menete a fenti linken szintén le van írva.
Mi van???
Mondom, ha az alapértelmezettel nem enged be (mert megváltoztattad, és nem tudod mi volt az), akkor hard rest, majd újra beállít.
Lövésem sincs mit akarsz te fejtegetni..
"De ha resetelek nekem végem"
Miért lenne véged? Beállítod szépen, minden le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!