T-mobil 4g-s netje :D Szerintetek is megsz*pták a telenor hipernetesek?
Figyelt kérdés
nagyon nyomták a hipernetet tévébe és egy csomó hűségidős emberke biztos sír most amiatt amit behozott t-mobil.60megabites mobilnet..vélemény?:D2012. jan. 3. 22:20
1/5 anonim válasza:
Szarok az egészbe - én véleményem.
2/5 anonim válasza:
Nem csak a sebességet kell nézni hanem az árat is.
Ilyen helyzetben ,főleg 2012-ben nekem elég az is ha van netem ,lesz@rom ,hogy hiper vagy szuper vagy nem tudom,lényeg,hogy van .
3/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy ki mit reklámoz, amíg nincs lefedettség és az eszközök 99%-a nem bírja processzorból a net sebességét addig nincs miről beszélni.
4/5 A kérdező kommentje:
de nem átlag emberek veszik szóval abból a szemszögből kell nézni..telenor nagyot kaszált ezzel mert tudták h t-mobil készül nagyobb netre,így lekötötte az embereket..t-mobil egyre rosszabb telenorral szemben.remélem most sikerül nekik visszanyerni vezető poziciot
2012. jan. 3. 22:29
5/5 anonim válasza:
"remélem most sikerül nekik visszanyerni vezető poziciot"
Te miről beszélsz??? A Telenor nyújtja a leggyengébb szolgáltatást. A T-nek sokkal nagyobb a piaci részesedése. Pont a Telenortól nem nagyon kell félnie.
Na és mi van akkor, ha a T elindította a kereskedelmi LTE hálózatot? Úgy tudom, még nem lehet LTE-képes mobilt kapni az országban (eleve nem létezik túl sok belőlük). Ez a fejlesztés csak évek múlva fog beérni. Tehát a kérdésedre válaszolva: egyáltalán nem szopták meg a hipernetesek, mert a T LTE hálózata nem alternatíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!