"Mobil adathálózat nem aktiválható" iPhone 3GS - mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy régebben (ár hónapja) még mindent teljesen jól működött, pár hete feltettem rá a 4.1-es szoftvert majd unlockoltam (régi 4.0-ás szoftverről - Amerikai iPhone ). Eddig nincs is semmi baj, mivel a wifi GPS és a telefon funkciói is teljesen jól működnek. annyi a bajom csak, hogy nem megy a 3G mobilhálózat. felül természetesen kiírja hogy 3G (néhe csak szimplán "E" ) de amikor rámegyek a mobil adathálózatra akkor azt írja ki, hogy : "Mobil adathálózat nem aktiválható" és nem nyitja meg az oldalt. Természetesen be van állítva mindent a hálózatoknál ( APN: internet.vodafone.net ) próbáltam ki-be kapcsolni a készüléket kiszedtem simt, kikapcsoltam 3G-t.. egyszóval szinte midnent. Azlenne a kérdésem, hogy nem-e találkozott már valaki hasonló problémával, ha igen akkor segítsetek légyszíves! köszi előre is ! :)2011. dec. 31. 18:04
1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási problémák miatt csak gyorsan kellett írnom! :D
2011. dec. 31. 18:08
2/3 anonim válasza:
Próbáld meg azt, hogy bemész a vezeték nélküli és hálózati beállításokba, ott megkeresed a mobil hálózatokat, nézd át még egyszer az APN-t. Utána a hálózati kapcsolatokba menny be, és válaszd ki PONTOSAN azt a hálózatot ami neked kell. tehát nálam vodafone van, vagyis vodafone HU 2G, vagy a vodafone HU 3G közül tudok választani (persze más szolgáltatóé is ott van), nálad szintén ez lesz, csak a saját szolgáltatódat válasz, és lehetőleg magyart.
Még az lenne a kérdésem, hogy kártyafüggetlen? Gondolom az, mert ha amerikai régióban vetted, nyilván oda fog menni.
De az is előfordulhat, hogy nem kompatibilis az itthoni rendszerrel. Bővebben milyen szoftvert unlockoltál rajta?
3/3 A kérdező kommentje:
Szia, bocsi hogy rosszul fogalmaztam de jelenleg 4.1-es szoftver van rajta untethered jailbreakkel és unlockolva is van. SAz, meg hogy nem kompatibilis a rendszer szerintem nem igazán fordulhat elő, hiszen a 4.0-ás szoftverrel minden tökéletesen működött :) Szerintem az lesz, hogy felteszem rá a 4.3.3-as rendszert. Arra szintén van untethered jailbreak illetve unlock is.. Azért köszönöm a válaszodat, de sajnos ez sem működött :)
2012. jan. 1. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!