Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » VATERA HELP! El szeretnék...

VATERA HELP! El szeretnék adni a vaterán, fel is tettem egy két dolgot, nem kértemkülön (több száz forintos) szolgáltatásokat, de valamit fizetnem kell, De ilyenkor amit megadtam bankszámláról, szedik le? Vagy csekk jön?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 15:00
 1/3 anonim válasza:
ha banki utalást választottál a regisztrációnál, akkor mailen jön az összeg, illetve a rendszerben a személyes menüpontban is megtudod nézni az aktuális fizetendőt, ha csekkest választottál, akkor értelemszerűen csekket küldenek majd, drágább és lassabb is, nem éri meg. Át lehet egyébként állítani a rendszerben később is ,hogy hogy szeretnél fizetni. 300 Ft felett számláznak.
2011. dec. 29. 15:07
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!!! nem tudom melyiket állítottam be, hol tudnám megnézni és át állítani ? előre is köszönet !!!
2011. dec. 29. 18:28
 3/3 anonim válasza:
bejelentkezel, felső menüsor személyes, majd bal oldali menüoszlop fizetés, számlázás
2011. dec. 29. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!