Milyen funkciobillentyű-kombinációval tudom engedélyezni a vezeték nélküli szolgaltatasokat?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 08:25
1/2 anonim válasza:
Laptop + wifi/bluetooth kombinációjára gondolsz? Ha igen, akkor ne a funkcióbillentyű kombinációknál keresd, hanem egy külön gombot vagy kapcsolót. Már többféle laptopot használtam már és mindegyiken jól el volt különítve a wifi kapcsolója (billentyűzet felett vagy az oldalán az optikai meghajtó mellett). De gondolom van hozzá egy használati útmutató is, abban biztosan megtalálod. Vagy írj egy pontos típust és akkor talán könnyebben segítünk?
2/2 anonim válasza:
Nekem Fn+F8, de típusonként eltérő. Többnyire rá van rajzolva egy kis kék szimbólum valamelyik gombra, azt kell az Fn gombbal együtt nyomni. Már ha van, mert valahol külön gomb van rá, vagy csak szoftveresen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!