A napisz@r.hu-n szereplő személyek a szánalmasabbak vagy az ott kommentelők?
Szerintem nagyon nehéz választani.
Az egyik oldalon emósok, sírokon fekvő gyökerek, "raj" emberek.
A másik oldalon meg mindenkit sunázni akaró, mindenkit leszólogató emberek. Azért, aki még a legnormálisabb képeket is leszólja, ráadásul érdemes megnézni, hogy milyen hangnemben, azzal sem lehet minden rendben.
Szerintem a legnormálisabb még maga a napiszar szerkesztősége!
igen társulhat hozzá, de aki real ember, és nem azért néz ki úgy, amiért, az nem myvipen fog menőzni a rendkívül extrém külsejével.
mint írtam lehet valaki mindkettő, de az nem mindegy, hogy az a valaki azt hiszi azért extrém mert raj, és fegyvereket mutogat, vagy meleg, vagy másért.
Aki tényleg ilyen, az nem mutogatja 100000 embernek egy myvipen.
Szerintem egyáltalán nem nehéz választani. Ha álmomból keltenének fel, akkor is egyből rávágnám, hogy a kommentelők nyomába se érnek azok a szerencsétlenek, akik felkerülnek, ha szánalom szempontjából nézzük.
A válasz megírásának időpontja: 05-19 22:41
Szurkolok, hogy feltegyenek :DD Asszem piros napos ünnep lenne a naptáramban az a nap, mikor megszűnik ez a szenny. Ha esetleg tényleg sikerül, megdobhatsz egy e-maillel vagy msn-nel, mert NAGYON érdekelnének a fejlemények (:
Az pedig, hogy a szerkesztők a legnormálisabbak.. Hát khm.. Bár kíváncsi lennék az összesnek a hülye kis kocka fejére (: Az meg csak a hab a tortán, hogy ők is a nagy semmiért kapják a pénzt. A sok kis hülye mitugrász kommentelő küldi be nekik az anyagot, azok felnyomják és ennyi. Közben meg ott villog a sok hirdetés az oldalon, amiért gondolom azért nem kis pénzt kapnak. Ráadásul nekik is csinálja minden a reklámot. Mi is itt most (: És már a TV is.. Azon se csodálkoznék, ha pár hónapon belül Magyarország legismertebb lapja lenne. Pedig, ahogy a nevében is benne van.. Szóval pont annyit ér.
Teljes szívemből kívánom, hogy valaki találjon valami jogilag kifogásolható dolgot az oldalban, jelentse fel őket és szűnjön meg ez az egész borzalom (:
nincs az oldalban semmi ami jogilag kifogásolható.
ha belegondolsz, azok az emberek tették fel a képeiket magukról az Internetre akik kikerülnek a napiszarra.
akkor lenne illegális az oldal tevékenysége, ha feltörnék az emberek gépét, és onnan lopkodnák a képeket.
Ezeket a képeket közösségi oldalra teszik ki az emberek, vagyis beleegyeznek abba, hogy bárki megnézheti, letöltheti, véleményt nyilváníthat, esetleg kinevetheti őket.
az ilyen oldalakon amikor valaki regisztrál, ott van egy hosszú szöveg, az oldal szabályzata.
Saját maguk hülyesége, hogy ilyen képeket tesznek közzé magukról.
Felelősségtudatosságot kéne tanulni, és nem történne ilyesmi.
Te vagy én vagy bárki aki ide ír, miért nem vagyunk fennt? mert van annyi eszünk, hogy nem teszünk fel az iwiwre, myvipre stb, meztelen, puncimutogatós, kukimutogatós, fegyverrel fenyegetőzős, idióta ostoba versikéket kitalálós, stbstb képeket.
ezen kéne elgondolkozni...
nem védem az oldal készítőit mert tényleg parasztok, a kommentelők pedig elképesztően sötétek (kis hülyegyerekek), de aki oda kikerül (ÁLTALÁBAN) meg is érdemli, hogy röhögjenek rajta.
Érdekes a subbán , a subba szív iwiw rovat miatt sosem volt ekkora hisztéria.
Nem csak a képekre gondoltam.
Személyes levelezést pl van joguk megmutatni? Vagy a nevét kiadni az illetőnek? Mert nekem ezek nagyon sántítós dolgok, de egyszer mindenképp utánuk olvasok.
És megérdemlik vagy sem, borzasztó erkölcstelen az egész.
ok, ha ennyire unatkozol hajrá, keress valamit a napiszarban ami miatt jól kiszúrhatsz velük. biztos jobbá fog válni az életed :D (hosszú munka elé nézel; van egy pár ilyen oldal az interneten)
a baj, hogy nem értetted meg amit írtam az előbb, hogy nincs ebben semmi törvénytelen. a megoldás: nem a közösségi oldalakon kell mutogatni a testi adottságokat (ahogy tudom, nem társkereső oldalak, mellesleg a myvip szabályzatát már megszegte az, aki mutogatja a melleit/kukiját, nuniját:D) és a szellemi szintet.
Szerintem nagyon jó fej a napisz@ron mindenki!!
Főleg hogy van merszük megmondani az igazat arról a sok debilről!!Nem furcsa, hogy azok vannak felháborodva akiknek annyi az IQ-ja mint egy svábbogárnak?!?!
Azok akik arra az oldalra felkerülnek és mindenféle "szépet" irnak róluk meg is érdemlik!!!
Vállalni a másságot nálam azt jelenti, leírom hogy meleg, emo, stb... vagyok nem pedig pucér popót mutató képet, vagy késsel pózolót töltök fel egy közösségi oldalra!Ez nem kultúrált és nem is demokrácia!A nuni mutogató nőkre, rajokra, stb... is ugyan ez vonatkozik!
Legyen más! Legyen eredeti! De találja meg a megfelelő helyet, ahol ezeket bemutathatja a világnak! Mondjuk meleg oldalak...stb...nem olyan helyeken ahol az 5éves gyerekektől a nyugdíjjas éveikben járó idősek is keresgetnek, szörföznek!
Akiket kicikiznek a napisz@ron valóban szánalmasak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!