A napisz@r.hu-n szereplő személyek a szánalmasabbak vagy az ott kommentelők?
Szerintem nagyon nehéz választani.
Az egyik oldalon emósok, sírokon fekvő gyökerek, "raj" emberek.
A másik oldalon meg mindenkit sunázni akaró, mindenkit leszólogató emberek. Azért, aki még a legnormálisabb képeket is leszólja, ráadásul érdemes megnézni, hogy milyen hangnemben, azzal sem lehet minden rendben.
Szerintem a legnormálisabb még maga a napiszar szerkesztősége!
Figyi, haver, olvasd el a honlap címét. Nem az van odaírva szerintem, hogy: roppantertelmesvelemenyeknemilegvisszamaradottemberekrol.hu
Ami sz@r, gáz, arról minek jót mondani?
9:00 te lennél a napisz@r védőszentje? XD Szánalmas vagy.
"Akik oda felkerülnek nem minden esetben röhejesek vagy furcsák. Csak mernek mások lenni és eredetiek.
Persze van olyan akin az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen.
Szerintem a sok unatkozó keménygyerek aki oda írogat és leszólja a többieket az a legszánalmasabb. Nameg a szerkesztőség és az egész oldal is az, én utálom az egész bagázst a (elég nagy) baráti körömmel együtt.
Most jól van, hogy van aki picit light IQ-jú de nem kéne ebből gúnyt űzni. Minek?"
Teljesen egyetértek!
aki feltesz magáról iwiwre, myvipre képet, ami azt mutatja hogy az önkritikája 0, vagy az értelmi szintje 0, (ez a két tényező sokszor összefügg), az csakis saját magának köszönheti ha kiröhögik.
A kommentelők is gázak, felszínesek, és nagyon sötétek, de akik oda kikerülnek azokat sem kell sajnálni.
Természetesen mint mindenhol, vannak kivételek: a kommentelők között is feltűnik néhol egy-egy értelmesebb ember.
ezt meg kifelejtettem, ha ennyire zavar, és sajnálod az oda kikerülő embereket, egyszerűen ne látogasd az oldalt.
mi eredeti van abban, hogy a cigánygyerek kitesz magáról myvipre egy képet, azzal a felirattal, hogy megyek magyart ölni?
normális vagy?
vagy az emokban, mi az eredeti? hogy ők a nagy egyéniségek, és mindegyikük ugyanúgy néz ki?
hadd ne soroljam tovább...
13:50 köszi, hogy ennyire egyetértesz velem :D :)
Amúgy én raktam ki magamról myvipre képeket (mégis van önkritikám), de azért mert én eléggé más vagyok, mint a többiek és szeretek időnként sokkoló, megdöbbentő dolgokkal előhozakodni és szeretek eredetiséget, színt vinni arra az oldalra, ahol ennyi tucatember van és mindent elfoglaltak a plázacicák az emoutánzatok és a rajok meg a rajbabák.
Lehet leszavazni de én ezerszer jobbnak gondolom magam náluk.
Viszont ezek a napiszarok (:D) már mindenkit kitesznek az oldalra azt is aki nem érdemli meg. MOndjuk van egy olyan mondás, hogy a negatív reklám is reklám...
Főleg ha egyszer valakinek elege lesz és felrobbantja az egész bagázst.
NEKEM ESZEMBEN SINCS ILYENBEN RÉSZT VENNI. Nehogy majd azt hozzák ki az egészből, hogy én megfenyegettem őket bombábal :D
látom nem megy a szövegértés.
azt írtam, hogy OLYAN képet tesz ki myvipre valaki, ami ordítja, hogy nincs önkritikája. attól hogy fennt vagy még lehet önkritikád.
az egyediség egy teljesen jó dolog, én sem úgy nézek ki, mint a szürke, átlagemberek, de mégsem úgy mint egy olyan fiatal, akiről lerí, hogy annyira üres, hogy kénytelen úgy felhívni magára a figyelmet, hogy bohócnak néz ki, a pináját mutogatja a myvipen, 500kilósan miniszoknyában feszít, fiú létére lányként viselkedik, öltözik, beszél, és azt mondja, hogy ő nem meleg, ugye így már érted?
tudod ezek a kétségbeesetten extrémnek akaró látszani emberek. divatos szóval...(:D) pózerek, vagy ahogy írtam a "én szép vagyok te meg csicska" rajbabák, önkritika 0.
vigyél színt, és eredetiséget az életedbe, a gondolataidba, a megnyilvánulásaidba. ne úgy légy eredeti hogy a májvipen sokkolsz :D
pont az ottani tucatemberek közé fogsz így tartozni.
azt mondtad más vagy mint a többiek, mutasd meg az életben, ne egy szaros közösségi oldalon.
hehe látom sokaknak fáj az igazság. könnyebb feltenni valahova egy "nagyon egyedi, és extrém képet", mint a felfogással, gondolkodással kitűnni az átlag, begyöpösödött emberek közül.
ez Magyarország yeah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!