Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A napisz@r.hu-n szereplő...

A napisz@r.hu-n szereplő személyek a szánalmasabbak vagy az ott kommentelők?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon nehéz választani.

Az egyik oldalon emósok, sírokon fekvő gyökerek, "raj" emberek.

A másik oldalon meg mindenkit sunázni akaró, mindenkit leszólogató emberek. Azért, aki még a legnormálisabb képeket is leszólja, ráadásul érdemes megnézni, hogy milyen hangnemben, azzal sem lehet minden rendben.

Szerintem a legnormálisabb még maga a napiszar szerkesztősége!

2009. máj. 19. 21:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
12%
Igen..Ez kábé olyan mint a politika. Mindenki tudja,hogy a politikusok csalnak,lopnak,hazudnak. Még is hiszünk nekik. Újra szavazzuk őket..
2009. máj. 19. 22:07
 2/29 anonim válasza:
65%
jómagam is nézem az oldalt, de nem kommentelek. Néha egy-egy képen elröhög vagy szörnyűlködik az ember, de néha vmelyik kommenten is. Például én nem értem miért szálltak rá Hoolie Scene-re-nekem személy szerint nincs bajom vele, aranyosnak tűnik:)
2009. máj. 19. 22:10
 3/29 anonim ***** válasza:
66%

Akik oda felkerülnek nem minden esetben röhejesek vagy furcsák. Csak mernek mások lenni és eredetiek.

Persze van olyan akin az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen.

Szerintem a sok unatkozó keménygyerek aki oda írogat és leszólja a többieket az a legszánalmasabb. Nameg a szerkesztőség és az egész oldal is az, én utálom az egész bagázst a (elég nagy) baráti körömmel együtt.

Most jól van, hogy van aki picit light IQ-jú de nem kéne ebből gúnyt űzni. Minek?

2009. máj. 19. 22:38
 4/29 anonim ***** válasza:
51%
Hát Hoolie szerintem is aranyos. Van egy Szilveszter nevű srác őt is eléggé osztották egy időben. Sőt van egy harmadik ismerősöm is, akit eléggé cikiztek. Szinte minden nap ő volt a téma. Nem tudom én szeretem nagyon, rendes srác. Nem értem mi gondjuk vele. Ezek mindenen megbotránkoznak, csak azon nem, hogy ők se jobbak ráadásul nem, hogy hasznos dolgot tennének ilyen oldalakra járnak fel. Gondolom akkor nem azt érzik, hogy ők milyen szánalmasak hanem, hogy mások azok. Hát gratulálok.
2009. máj. 19. 22:40
 5/29 anonim ***** válasza:
45%
Különben azt várom én mikor kerülök már fel, mert 6 ügyvéd ismerősöm is van és ha velem szemtelenkednek és a sz.rt is kiperelem belőlük. Már csak a hecc kedvéért is.
2009. máj. 19. 22:41
 6/29 anonim ***** válasza:
71%

"Különben azt várom én mikor kerülök már fel, mert 6 ügyvéd ismerősöm is van és ha velem szemtelenkednek és a sz.rt is kiperelem belőlük. Már csak a hecc kedvéért is."

nem tudod beperelni őket, egyrészt mert szólásszabadság van, másrészt pedig az oldal készítői közösségi oldalakról válogatnak "gyöngyszemeket".

aki oda feltesz képet magáról, az automatikusan beleegyezik, hogy a képeit bárki felhasználhatja. el kéne olvasni a közösségi oldalak szabályzatait ;)

amúgy a kommentelők 15 16 éves hülyegyerekek, majd kinövik. akik pedig oda kikerülnek, magukra vessenek.

2009. máj. 19. 22:54
 7/29 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem az ,aki kitalál és üzemeltet egy ilyen szemét oldalt!
2009. máj. 19. 23:22
 8/29 anonim ***** válasza:
28%

Egyetértek a 23:22-vel.

Különben az titeket ne zavarjon, nekem van időm bíróságra járni, már csak azért is, hogy meghurcoljam őket. Nem érdekel, ha nem nyerek.

2009. máj. 19. 23:32
 9/29 anonim ***** válasza:
60%
Azért ilyen elfajzott a világ, mert a véleménynyilvánítás szabadságát összekeverik az ismeretlenség védett homályából "bátran" kiokádott pocskondiázással.
2009. máj. 19. 23:38
 10/29 anonim válasza:
51%

miért zsálltak rá hooliera?

mert meleg.

szerintem is aranyos,nekem semmi bajom nincs vele: )

2009. máj. 20. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!