A napisz@r.hu-n szereplő személyek a szánalmasabbak vagy az ott kommentelők?
Szerintem nagyon nehéz választani.
Az egyik oldalon emósok, sírokon fekvő gyökerek, "raj" emberek.
A másik oldalon meg mindenkit sunázni akaró, mindenkit leszólogató emberek. Azért, aki még a legnormálisabb képeket is leszólja, ráadásul érdemes megnézni, hogy milyen hangnemben, azzal sem lehet minden rendben.
Szerintem a legnormálisabb még maga a napiszar szerkesztősége!
Akik oda felkerülnek nem minden esetben röhejesek vagy furcsák. Csak mernek mások lenni és eredetiek.
Persze van olyan akin az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen.
Szerintem a sok unatkozó keménygyerek aki oda írogat és leszólja a többieket az a legszánalmasabb. Nameg a szerkesztőség és az egész oldal is az, én utálom az egész bagázst a (elég nagy) baráti körömmel együtt.
Most jól van, hogy van aki picit light IQ-jú de nem kéne ebből gúnyt űzni. Minek?
"Különben azt várom én mikor kerülök már fel, mert 6 ügyvéd ismerősöm is van és ha velem szemtelenkednek és a sz.rt is kiperelem belőlük. Már csak a hecc kedvéért is."
nem tudod beperelni őket, egyrészt mert szólásszabadság van, másrészt pedig az oldal készítői közösségi oldalakról válogatnak "gyöngyszemeket".
aki oda feltesz képet magáról, az automatikusan beleegyezik, hogy a képeit bárki felhasználhatja. el kéne olvasni a közösségi oldalak szabályzatait ;)
amúgy a kommentelők 15 16 éves hülyegyerekek, majd kinövik. akik pedig oda kikerülnek, magukra vessenek.
Egyetértek a 23:22-vel.
Különben az titeket ne zavarjon, nekem van időm bíróságra járni, már csak azért is, hogy meghurcoljam őket. Nem érdekel, ha nem nyerek.
miért zsálltak rá hooliera?
mert meleg.
szerintem is aranyos,nekem semmi bajom nincs vele: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!