Hogyan tudnám kitalálni a pasim facebook jelszavát?
Figyelt kérdés
Nem akarok én semmit csinálni az fb-jével.. csak érdekelne róla 1-2 dolog, és olvasgatnék. megkérdezni semmiképpen nem akarom tőle!!!!! próbáltam már kilesni ahogy beírja de nem nagyon sikerült:/ meg próbáltam már találgatni is, de egyik se jött be amire gondoltam, pedig próbáltam többféle változatban leirni a szavakat. hack progit leszedni gondolom nem egyszerű, meg feltörni se..:S valami ötlet?2011. dec. 8. 10:41
31/35 anonim válasza:
Rengeteg leütésfigyelő és képernyő rögzítő program van már a világon, csak bizonyára nem 14 éves kislányoknak van kitalálva, ezért nem tudja, h egyáltalán léteznek is ilyenek. :D
32/35 DannyZuko válasza:
Sok értelmes komment volt itt. Nem tudom mit nem értesz azon, hogy a kérdés szánalmas. Mint írtam is a keylogger nem illegális, csak a használata. Az esetben viszont megengedett, ha a megfigyelt számítógép felhasználói tisztában vannak azzal, hogy a gépen keylogger található... Tudod... mint az a sok furcsa telefonos ügyfáélszolgálat. Ott is elmondják, hogy a beszélegtés rögzítésre kerül. ha nem mondanák el nem lehetne.
Az meg hogy természetes lenne a mai világban, hogy megfigyeléseket végzünk szánalmas. Létezik a bizalom fogalma is...
33/35 anonim válasza:
Próbálkozz a szeretői nevével :)))
34/35 anonim válasza:
Valódi segítség a kérdezőnek:
http://www.youtube.com/watch?v=16BABccnQCI
A hiba az ön készülékében van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!