Hogyan tudnám kitalálni a pasim facebook jelszavát?
Figyelt kérdés
Nem akarok én semmit csinálni az fb-jével.. csak érdekelne róla 1-2 dolog, és olvasgatnék. megkérdezni semmiképpen nem akarom tőle!!!!! próbáltam már kilesni ahogy beírja de nem nagyon sikerült:/ meg próbáltam már találgatni is, de egyik se jött be amire gondoltam, pedig próbáltam többféle változatban leirni a szavakat. hack progit leszedni gondolom nem egyszerű, meg feltörni se..:S valami ötlet?2011. dec. 8. 10:41
1/35 A kérdező kommentje:
ja és internet explorer böngészőt használ.
2011. dec. 8. 10:43
2/35 anonim válasza:
Egyszerű, ne kémkedj a pasid után. Párkacsolat tudtommal bizalomra épül, így ha az nincs, minek vagytok még együtt? Ha meg gondod van, vele beszéld meg. Személyesen. Szemtől szemben.
3/35 anonim válasza:
egyszerűbb ha megkéred hogy hadd néz körül rajta.Nekem van fb-om.páromnak nincs így ő néha az enyémen log.Csinálni nem akar magának,annyira nem érdekli.Engem ez nem zavar.Nincs titkom előtte. 26/N
4/35 A kérdező kommentje:
nem akarom megkérdezni tőle!!!!!!! mert akkor tuti kitörölgetne mindent ami gyanús lehet... úgy meg mi értelme? meg amis... ááááá... ez felejtős...
2011. dec. 8. 10:46
5/35 anonim válasza:
tegyél fela gépére egy keyloggert, és avval meg tudod nézni pár nap múlva, milyen jelszót is használ :)
6/35 anonim válasza:
De gyűlölöm az új generációt...
Miért nem lehet a problémákat SZEMÉLYESEN megbeszélni? Miért kell alattomos módszerekhez folyamodni?
7/35 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle ami érdekel.
Vagy ha ilyen bajok vannak már akkor akkor szakíts vele és kész.
8/35 A kérdező kommentje:
a keylogger illegális, nem?
2011. dec. 8. 10:51
9/35 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, nincs "hack progi" amivel kettőt kattintasz és megvan a jelszava. :) Feltörni sem tudod a jelszót a szó szoros értelmében, maximum megfejteni.
De ehhez kéne olyan szintű technikai tudás.
Egyébként mint írták, a kapcsolat alapja a bizalom. Ha ez nincs meg, kár erőltetni.
Ha én kapcsolatban lennék valakivel és az kémkedne utánam, minimum otthagynám érte...
10/35 anonim válasza:
Amiről a hatóság nem tud, az nem illegális. Itt már a lelkiismereted dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!