Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám kitalálni a...

Hogyan tudnám kitalálni a pasim facebook jelszavát?

Figyelt kérdés
Nem akarok én semmit csinálni az fb-jével.. csak érdekelne róla 1-2 dolog, és olvasgatnék. megkérdezni semmiképpen nem akarom tőle!!!!! próbáltam már kilesni ahogy beírja de nem nagyon sikerült:/ meg próbáltam már találgatni is, de egyik se jött be amire gondoltam, pedig próbáltam többféle változatban leirni a szavakat. hack progit leszedni gondolom nem egyszerű, meg feltörni se..:S valami ötlet?
2011. dec. 8. 10:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Kislány, mennyi idős vagy, 14? :D Mert kb azok gondolkodnak így...végül is meg ne kérdezd a téged érdeklő dolgokat tőle, mert jaj, a végén még meg is válaszolná! Kutakodj utána, lesd ki a jelszavát, mert az izgibb és sokkal izgatóbb is, ugyanis ott a lebukás veszélye! Szánalmas vagy!
2011. dec. 8. 11:05
 22/35 A kérdező kommentje:
úristen... az ilyen kommentre kár a szó. csak annyit mondok, hogy a kérdésemre válaszló kommenteket kérek, amivel érek is valamit! köszönöm
2011. dec. 8. 11:08
 23/35 anonim ***** válasza:

Vagy mi beszélünk kínaiul, vagy te nem értesz magyarul. Kérdésedre már többször válaszoltunk.

Mint már mondtad, nem gyanakszol, nincsenek bajok, csak szeretnél többet megtudni róla. Erre már ősidők óta létezik a SpeakToHim 8.5 nevű program.

2011. dec. 8. 11:11
 24/35 A kérdező kommentje:
istenem -.- amúgymeg tesóm pasija is így bukott le, hogy tesóm kitalálta a jelszavát, és mindig nézegette miket ír másoknak, és nem egy csajt fűzött egyszerre... pedig látszólag minen rendben ment. szóval erról ennyit:)
2011. dec. 8. 11:16
 25/35 A kérdező kommentje:
amúgy meg ő nem szeret magáról mesélni, meg a volt kapcsolatairól, pedig ez engem nagyon érdekelne. most mit erőltessem meg kérdezősködjek? egyszerűbb lenne ha kicsit belenézhetnék az életébe... mintha valami hatalmas ördöngösséget tennék kb, úgy szidtok. én ha megtudnám h megpróbálta feltörni az fb-met, leszarnám:D gondolom ő is tudni akar rólam sokmindent, hát tessék, ott a lehetőség, próbálja csak meg feltörni.
2011. dec. 8. 11:18
 26/35 anonim ***** válasza:
Te tényleg értetlen vagy...
2011. dec. 8. 11:26
 27/35 anonim ***** válasza:

Szerintem kedves kérdező a probléma nem velünk van, hanem veled. :) De ezt a válaszaidból ítélve úgy sem vagy hajlandó elfogadni, így nem is erőlködöm vele.

A probléma maga a kérdés. Nem túlreagáltunk, inkább te nem érzed a súlyát.

Ugyanis, akár elfogadod, akár nem: más ember magánéletében turkálni, kutakodni & kémkedni - elég súlyos dolog. Ha pedig még a "pasid" is az illető, az egyszerűen undorító, mocskos dolog. Az az Ő magánélete, amihez neked SEMMI közöd nincs (ettől magán, nem?). Ha úgy dönt megosztja vele, szíve joga. De ha nem, azt is megteheti. Ki vagy te, hogy mások MAGÁNéletében túrkálj?

2011. dec. 8. 11:32
 28/35 anonim ***** válasza:

Akár hiszed, akár nem, még mindig vannak olyan elvetemült személyek, akik szeretik, ha a magánéletükben nem turkál egy 14 éves kislány.

Inkább menj vissza Lady Gaga és Justin Bieber koncertet nézni YouTube-on és akkor kezdj el a másik nem iránt érdeklődni, ha kicsit intelligensebb leszel egy génmanipulált gombánál.

2011. dec. 8. 11:38
 29/35 anonim válasza:
32%

Kerdezo!

Ne foglalkozz ilyen emberekkel, az ilyeneket szoktak hosszutavon felszarvazni.

Akinek van esze odafigyel a parjara es kicsit kutakodik.

En is ezt tettem es rogton le is bukott a ribanc baratnom.

Mas hulye meg veri magat, h o nem kutakodni.

Meg is lett az eredmenye, a felesege 5 even keresztul szarvazta.

Most mar azt mondja, h lehet jobb lett volna, ha utana nez, mert igy elb.aszott 5 evet az eletebol.

Mondjuk en kirohogtem, mert elotte mindig okoskodott, h a bizalom meg a szeretet:)

A hulye:D

2011. dec. 8. 11:43
 30/35 anonim ***** válasza:

Most tényleg arról szól, arrók kell szólnia egy párkapcsolatnak, hogy egyik fél félrek*r, másik meg vagy kutakodik, vagy tűri? Ez lett a normális, vagy mi a franc folyik itt?! Néha nagyon megijedek, hogy az Idiocracy c. filmnek igaza van/lesz.

I don't want to live on this planet anymore.

2011. dec. 8. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!