Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem értem. Most akkor sikerült...

Nem értem. Most akkor sikerült vagy nem? = (

Figyelt kérdés
Teszveszen licitáltam egy baldachinra. Én voltam az utolsó. Saját oldalam vásárolt részen nincs semmi. Az eladónak írtam egy kérdést hogyan tovább. Válasz még semmi. Most akkor sikerült? Nagyon elszomorítana ha nem. Nagyon nem értek a teszveszhez. Most volt az első alkalom hogy licitáltam.
2011. nov. 18. 21:03
 1/8 anonim válasza:
Ellenőrizd az emailedet, mert mivel licitáltál, biztosan fogsz kapni egy mailt arról, hogy nyertél vagy nem nyertél. Néha kell egy kis idő, míg megjelenik a saját oldalon a megnyertek között a termék, és az email sem azonnal megy. Két órán belül általában megérkezik a levél. Remélem sikerült :)
2011. nov. 18. 21:21
 2/8 A kérdező kommentje:
20:37lett vége a licitnek. Hát most elmegyek vásárolni és akkor mikor haza jövök megnézem. Remélem sikerült. Köszi a válaszod. Ja levél még nem jött. gmailost adtam regisztrációnál mert oda minden megérkezik.
2011. nov. 18. 21:34
 3/8 anonim válasza:

Nem volt esetleg minimalar a termeknel?

Mert akkor hiaba vagy te az utolso licitalo, hiaba te igertel a legtobbet, ha viszont a minimalar alatt maradsz. Akkor megsem nyerted meg.

Belinkelned a termek oldalat ide?

2011. nov. 18. 22:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Eladhatja a vevő 1 Ft-ért is, ha annyiért "ütik le", de amennyiben a termék nem érte el a megadott minimálárat, akkor az eladónak nincs értékesítési kötelezettsége, tehát simán elállhat az eladástól anélkül, hogy ez a hátrányára lenne értékelve.
2011. nov. 19. 00:36
 5/8 A kérdező kommentje:
2011. nov. 19. 00:37
 6/8 anonim válasza:

A masodik vagyok.

Igen, az van, amire tippeltem.

Ott van, hogy a minimalarat nem ertek el.

A minimalar nem publikus, csak azt latom, hogy te 9500 forintig mentel el. Hiaba voltal te a legutolso licitalo, mivel a minimalar alatt voltal (amit az elado azert allit be, mert az alatt nem akarja eladni a termeket, az, hogy alacsony kezdolicitet allit be, most itt 1 forintot, az csak vevocsalogato).

Szoval igy nem volt most sikeres az eladas/vasarlas, nem nyerted meg az aukciot, az elado sem adta el a termeket.

Annyit tudsz esetleg tenni, hogy irsz neki privatot, megkerdezed, hogy mennyi lett volna a minimalar, ha megirja es neked az tul sok, akkor te is ird meg neki, hogy max mennyit adnal erte. Es kerd meg, hogyha ez igy neki megis jo, akkor inditson kulon egy ekkora fix arral egy zart aukciot neked es leutod.

2011. nov. 19. 08:16
 7/8 anonim válasza:

De egyebkent a minimalar pontos fogalma ez:

"Amennyiben a licitek nem érik el az eladó által megszabott minimálárat, az aukció sikertelenül zárul. Ilyen esetben a partnerek nem kapják meg egymás adatait és elérhetőségeit, így a kapcsolatot sem tudják felvenni egymással."

Magyarul az elado minimalar alatt az aukcio lejarta utan uj aukcio nelkul NEM ADHATJA EL a termeket, nincs is ra lehetosege, mert sikertelen aukciokent zarult, azaz meg sem kapjatok egymas elerhetoseget. Max a teszveszen keresztul irhatsz neki is indithat neked egy uj aukciot, ha akar, de az mar kulon aukcio lesz, nem ez.

2011. nov. 19. 08:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez mekkora szánalom. Indított egy újat erre én írtam neki és lehordott mindenek és durván válaszolt. Persze a kérdésem is törölte.
2011. nov. 20. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!