Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi akar ez a link lenni?...

Mi akar ez a link lenni? Valaki meg tudja mondani?

Figyelt kérdés
kaptam egy linket: [link]
2009. máj. 9. 18:34
 1/6 A kérdező kommentje:
ez nem a teljes link,utána volt még hogy user="én" (mintha regisztráltam volna ide) és a végén egy képnek a sorszáma.de még soha nem láttam ezt az oldalt....:S
2009. máj. 9. 18:37
 2/6 A kérdező kommentje:
és üzenetként azt küldték még,hogy: HAHAHA ;)
2009. máj. 9. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
gondolom msnen kaptad valakitől, az ő tudta nélkül. ez esetben ez egy vírus úghogy ha nem akarod hogy feltörjék az msned akkor ne add meg az adataidat :D
2009. máj. 9. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Vagy egy tisztességes oldal, ami nem valószínű... Vagy egy msn akkountok ellopására szakosodott lap.

Én tuti nem adnám meg sem az azonosítómat sem a jelszavamat...

2009. máj. 9. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Jaaa

most olvasom, ebben az esetben van egy msn vírus ami azt küldözgeti, te megnyitod és a te géped is megfertőződik.

2009. máj. 9. 18:42
 6/6 A kérdező kommentje:

basszus...én megnyitottam!aztán regisztráltam egy általam nem nagyon használt msn-címmel,mert nem tudtam mi ez.....

kezdjek félni???

már az egyik barátnőm is mondta,hogy valaki küldözget neki vírusokat.

2009. máj. 9. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!