Ez milyen stílus? (lent link) Én is ilyen akarok lenni *. * Mit tegyek érte?
Tudom, hogy rasták ők mind, illetve ,hogy dreadlock a hajuk, de én annyira nem vagyok rasta, viszont a hajamat ilyenné szeretném varázsolni *.* ... közel vagyok a rastához, elvont lány vagyok kicsit...
Milyen stílusnak lehetne ezt nevezni?
Van egyáltalán ilyen stílus vagy csak vannak ezek az emberek?
(olyanra gondolok mint: emo, punk, rocker, saucy emo, stb. )
koszos, igénytelen hippi-stílus
majd megbánod 2O éves korodra.
szerintem van egy kis grunge-os beütés, nekem nagyon bejön, bár nem vagyok annyira bevállalós, hogy így járjak, de egyébként nagyon tetszik.
http://www.youtube.com/watch?v=ZwCt0YQPn7g
Na tőlük sokat tanulhatsz, bár gondolom számodra is alapmű, de ha rákeresel az énekesre, meg utána jársz, biztos írnak a stílusáról is. De ha rákeresel a grunge stílusra ( pl nirvana, meg 4 non blondies, pearl jam, soundgarden a leghíresebb zenekarai a stílusnak) akkor biztosan megtalálod, amit keresel.
Ilyenek általában a "modern hippik", a GOA-sok. :D
Egyáltalán nem igénytelen, én is hasonló vagyok kicsit kevertem, betegesebb zenével és hülyébb öltözködéssel. =)
GOA-t birom én is. :D
Nem tudom mikorlesz már vége a skatulyázgatásoknak. :D
pfuj.nemtudom.olyan raszta szerintem..
raszta rockos O.o pf.passz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!