Lopja a netem a főbérlő?
A főbérlő lopja a netemet. Mit tehetek?
Albérletbe költözem és a diginél kötettem a főbérlőmmel 80mb-os netet,(már sajna,hogy vele)igy hozzájutott a jelszo+felh.névhez..
És előszeretettel használja a netemet,persze az én káromra..:(
Utorrentel nyomon tudom követni hogy mikor használja amikor épp felére ha nem 3madára csökken a sebességem..
Valakinek valami ötlete van hogy mit tehetnék?
Xp-m van,valahogy nem tudom a beállítások menübe lekorlátozni hogy 1xerre csak 1 felhasználó tudjon felcsatlakozni ezzal az email-el és jelszóval?és ne tudjon párhuzamossan más helyről ezekkel az adatokkal ő is fellépni..
Vagy esetleg valami programmal le lehet korlátozni?
Már keresgéltem a net-en ez ügyben de nem találtam érdemleges választ..:(
Válaszotokat előre is köszönöm..
Sajnos a jelszováltoztatás sem megoldás mert hozzá jön a csekk csak én fizetem..
Ujra meg nem szeretném kötni mert 2hete tették be és még várnom kéne 1 hónapot..:(
Nem lehet valahogy az ip címemre lekorlátozni vagy egyéb lehetőség...?
Segítsetek légyszives..
Előre is köszönöm válaszaitokat
elég zagyván írsz,nem egészen érthető
hogy tudja ő lopni a neted,wifin jön ?
uTorent használhatatlan ilyen tekintetben nem értem hogy tudod nyomon követni!?
torrent sebbesége 90% függ a Seederek menyiségétől.
tegnap 20:06
Nem csak a seedelőktől függ a sebesség (egy bizonyos határ fölé nem megy a sebesség bármennyien is seedelik, de ez lakhelytől és internetsebességtől is függ), valószínűleg a főbérlő is torrentezik és ha ugyanazt a hálózatot használják egyszerre ketten letöltésre, akkor mind a kettőjük sebessége feleződik, vagyis fele annyival töltenek le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!